En molnbaserad produkt för planering, uppföljning och analys

Hypergene förändrar hur organisationer kan planera, styra och följa upp sin verksamhet – och därmed stärka sin konkurrenskraft.

Personer sitter vid bord.

Kort om Hypergene

Hypergene är ett techbolag på marknaden för beslutsstöd – med en molnbaserad produkt för planering, uppföljning och analys. Med vår hjälp kan kunder styra mot sina mål och nå en ny, högre nivå av prestation och effektivitet. Nyckeln är en produkt som rymmer tre samverkande och användarvänliga delar: Målstyrning, Budget och prognos samt Uppföljning och analys. Varje del står starkt på egna meriter, tillsammans utgör de en effektiv helhetslösning för verksamhetsstyrning. Lösningen utgår från en kraftfull plattform som tillåter automatiska flöden, integrationer och rollbaserade portaler – samt utgör ett sammanhållande kitt för presentation och distribution av information från produktens alla delar.

Kunderna kan i Hypergene effektivisera sina budget- och prognosprocesser, följa upp verksamheten genom avancerade analys- och rapporteringsmöjligheter samt arbeta med målstyrning på ett sätt som bryter ner övergripande planer till mål, nyckeltal och aktiviteter i hela organisationen.

Bland kunderna finns ATG, Viking Line, Göteborgs Stad, SSAB, TV4 och Keolis. Dessutom arbetar Hypergene med Sveriges alla länsstyrelser och omkring 70 av landets kommuner.

Hypergene utvecklas och växer i snabb takt med att allt fler kunder väljer oss. Idag är vi ca 150 medarbetare som täcker av hela kedjan från produktutveckling och leverans till kundsupport. Vi har utsetts till Årets Maratongasell av Dagens Industri och till ett av Sveriges mest innovativa techbolag av Computer Sweden. Under hösten 2015 utsågs vi även till nationell vinnare i European Business Awards 2015/2016

Hypergene har sitt huvudkontor i Malmö och finns även i Stockholm, Göteborg, Skövde och Kalmar.

 

Växel: +46 (0)40-661 10 00