En molnbaserad lösning för planering, uppföljning och analys

Hypergene förändrar hur organisationer kan planera, styra och följa upp sin verksamhet – och därmed stärka sin konkurrenskraft.

Hypergene är ett techbolag på marknaden för beslutsstöd – med en molnbaserad produkt för planering, uppföljning och analys. Styr mot dina mål och nå en ny, högre nivå av prestation och effektivitet.

Nyckeln är en molnbaserad mjukvarulösning som rymmer tre samverkande och användarvänliga delar: Målstyrning, Budget och prognos och Uppföljning och analys. Varje del står starkt på egna meriter, tillsammans utgör de en effektiv helhetslösning för verksamhetsstyrning.

Lösningen utgår från en kraftfull plattform som tillåter automatiska flöden, integrationer och rollbaserade portaler – plattformen utgör ett sammanhållande kitt för presentation och distribution av information från lösningens alla delar.

Kunderna kan i Hypergene effektivisera sina budget- och prognosprocesser, följa upp verksamheten genom avancerade analys- och rapporteringsmöjligheter samt arbeta med målstyrning på ett sätt som bryter ner övergripande planer till mål, nyckeltal och aktiviteter i hela organisationen.

Bland kunderna finns ATG, Viking Line, Göteborgs Stad, SSAB, TV4 och Keolis. Dessutom arbetar Hypergene med Sveriges alla länsstyrelser och omkring 70 av landets kommuner.

Ett prisat techbolag

Hypergene utvecklas och växer i snabb takt med att allt fler kunder väljer oss. Idag är vi ungefär 150 medarbetare som täcker av hela kedjan från produktutveckling och leverans till kundsupport. Vi har utsetts till Årets Maratongasell av Dagens Industri, till ett av Sveriges mest innovativa techbolag av Computer Sweden och även till nationell vinnare i European Business Awards.

Hypergene har sitt huvudkontor i Malmö och finns även i Stockholm, Göteborg, Skövde och Kalmar. Ta kontakt med växeln eller kontakta rätt avdelning direkt om du undrar något.

 

personal-robin.jpg

Robin Askelöf

Marknadschef

+46 (0)707-98 00 60 Mejla Robin