Platzer väljer beslutsstödslösning från Hypergene

Platzer har valt Hypergene som beslutsstöd för att förbättra uppföljning av affärskritisk information och för att skapa effektivare processer.

Målbilden är en integrerad systemlösning som är enkel att administrera, som möjliggör en snabb implementering och ger en framtidssäkrad utveckling och support.

Genom valet av Hypergene får Platzer stöd i sin uppföljning av ekonomi och fastighetsdata samt stöd för processerna inom budget och projekthantering. Bland tillämningarna märks även intäktssimulerings- och intäktsbudgetmodell, kontraktsdataanalys och projektkalkyler.

”Vi är mycket glada över att Platzer valt oss som leverantör. Det är dessutom roligt att vi på kort tid fått ett antal nya kunder inom just fastighetsbranschen, såsom även Kungsleden och Stena Fastigheter. Totalt har vi nu över 20 kunder i branschen.”, säger Per Hidenius, VD på Hypergene.

Platzer Fastigheter är ett Göteborgsbaserat börsnoterat fastighetsbolag som nybildades 2008. De är ett av Göteborgs största fastighetsbolag inom kommersiella fastigheter, och har ett fastighetsvärde på totalt 10 miljarder kronor fördelat på 60 fastigheter och en total yta om cirka 465 000 kvadratmeter. Fastigheterna finns främst i Älvstaden, Gårda, Gamlestaden, Norra Högsbo och Backaplan.