David JP Phillips - kommunikationsguru

AVSNITT 16: Vi träffar David JP Phillips, en sann kommunikationsexpert som ägnat sitt liv åt att utveckla sin egen och andras förmåga att kommunicera - både med sig själva och med andra. Hans erfarenheter, kunskap och perspektiv har gjort att han nyligen lyfts fram som en av världens ledande auktoriteter inom kommunikation och kvalat in på plats 18 på listan av Global Gurus Top 30 inom just det området.

David JP Phillips Till Hemsidan

I avsnittet kommer vi bland annat in på Davids 5 000 analyser som lett fram till 110 framgångsfaktorer inom presentationsteknik, varför man bör ha koll på signalsubstanser och hjärnplasticitet samt orsaken till att en mellanchef bör lyssna på "motivational speeches" innan videomötet med avdelningen. Ett spännande samtal utlovas, kort sagt.

Samtalet leds av Robin Askelöf, marknadschef på Hypergene, som med podden är på ständig jakt efter nya perspektiv på beslutsfattande, verksamhetsstyrning och ledarskap. Boken som nämns på slutet heter "Start with why, How Great Leaders Inspire Everyone to Take Action", och är skriven av Simon Sinek.

Lyssna på avsnittet här eller där poddar finns, t.ex. Podcaster, Spotify eller Acast. Kom ihåg att prenumerera på Konkurrenskraft så påminns du om när nya avsnitt finns att lyssna på - för vi har många spännande gäster på gång! 

personal-robin.jpg

Robin Askelöf

Chief Marketing Officer

+46 (0)707-98 00 60 Mejla Robin