Bonnier utökar användandet av Hypergenes beslutsstöd

Nyhet: 2017-08-31

Bonnierkoncernen utökar antalet bolag och tidningar som använder Hypergene för budget, prognos och affärsplanering. Senaste tillskotten är HD-Sydsvenskan och Bonnier Business Media där bl.a. Resumé och Veckans Affärer ingår.

”Mediebranschen är under kraftig förändring vilket ställer höga krav på vår förmåga att vara både snabbfotade och effektiva. Därför arbetar vi kontinuerligt med att förbättra våra verktyg och processer. Efter en genomgång av marknaden är vi övertygade om att Hypergene har bäst förutsättningar att möta behoven hos våra bolag”, säger Jan Stensen, Chef Financial Control på Bonnier News.

Sedan tidigare används Hypergene av Expressen, Dagens Nyheter och Dagens Industri för budget och prognos. Budgetlösningen innehåller dessutom ett avancerat stöd för personalbudgetering där uppgifter hämtas direkt från personalsystemet. I avtalet ingår även möjligheten att addera stöd för affärsplanering. Samma lösning börjar nu användas av HD-Sydsvenskan och tidningarna inom Bonnier Business Media.

”Vi är oerhört glada över att allt fler verksamheter inom Bonnier väljer att använda Hypergene. De är alla snabbrörliga organisationer som i sitt användande är bra exempel på den följsamhet som Hypergene erbjuder”, säger Per Hidenius, VD på Hypergene.

Urban Bucht

Urban Bucht

Presskontakt: Chief Executive Officer

+46 72 387 13 07 Mejla Urban