Fastighetsbolaget Ernst Rosén väljer Hypergene för planering och uppföljning

Nyhet: 2023-06-30

Efter en utvärdering av alternativ på marknaden valde fastighetsbolaget Ernst Rosén en fastighetslösning från Hypergene som inkluderar stöd för uppföljning, budget och prognos baserad på avtalsinformation, strategisk planering och rapportering.

"Vi letade efter ett användarvänligt och flexibelt verktyg som ger oss möjlighet att samla relevant information på ett och samma ställe, i syfte att digitalisera och stödja den ekonomiska planeringsprocessen. Vi kan konstatera att Hypergene uppfyller dessa behov och ger oss förutsättningar att fortsätta utveckla vår verksamhet genom stärkt affärsfokus, tydlig målstyrning samt djupare insikt om affären.", säger Fredrik Bjarnesjö, Business Controller på Ernst Rosén.

Ernst Rosén är ett av de större privatägda fastighetsbolagen i Göteborg. Bolaget grundades på 1950-talet av byggmästaren Ernst Rosén och idag är fjärde generationen aktiv inom företaget. Med fokus på hyresgästerna äger, förvaltar och utvecklar de fastigheter i hela Storgöteborg. Deras portfölj består av bostadshyresrätter, kommersiella lokaler och parkeringsplatser.

Urban Bucht

Urban Bucht

Presskontakt: Chief Executive Officer

+46 72 387 13 07 Mejla Urban