Patrik Larm rekryteras som Chief Revenue Officer till Hypergene

Nyhet: 24-06-03

Hypergene förstärker sin ledningsgrupp med Patrik Larm, som tillträder rollen som Chief Revenue Officer från och med den 26 augusti. Patrik kommer att ansvara för att leda och utveckla företagets kommersiella erbjudande samt säljteamets arbete.

"Vi är ett bolag i stark tillväxt som strävar efter att ytterligare stärka vår position på den nordiska marknaden, samtidigt som vi vill utveckla vår affär genom ytterligare förvärv så som det förvärv vi framgångsrikt genomfört i Tyskland. Med Patriks omfattande erfarenhet från snabbväxande tech-bolag får vi den kompetens och erfarenhet som krävs för att skapa gynnsam utveckling tillsammans med våra kunder och därmed för Hypergene som bolag," säger Urban Bucht, CEO på Hypergene. 

Patrik har lång och gedigen erfarenhet av digitalisering och att leda snabbväxande tech-bolag. Han har framgångsrikt drivit försäljnings- och marknadsorganisationer inom SaaS-bolag både i Sverige och internationellt, bland annat hos Infogrid och Scrive. Närmast kommer Patrik som CRO från Bright Energy AB. 

"Hypergene har en imponerande produktportfölj som kontinuerligt utvecklas och bolaget befinner sig i en mycket spännande fas. I den förändringsorienterade miljö som råder på Hypergene, där kundens upplevelse står i fokus, ser jag fram emot att bidra till att verksamheten kan skala upp samtidigt som vi bygger långvariga affärsrelationer," säger Patrik Larm. 

Urban Bucht

Urban Bucht

Presskontakt: Chief Executive Officer

+46 72 387 13 07 Mejla Urban