Bino Catasús - professor vid Stockholms universitet

AVSNITT 3: I det här samtalet pratar vi med professor Bino Catasus som brinner passionerat för siffror och nyckeltal. Och det är kanske inte så konstigt: nyckeltalen berör oss alla då de avgör vartåt vi styr våra verksamheter. Men hur bör vi förhålla oss till nyckeltalen, vilka är fallgroparna och varför borde marknadsförare vara mer inblandade i det här arbetet? Det pratar vi om med Bino.

Bild till webb - Bino Catasus live v3.jpg

Samtalet leds av Robin Askelöf, marknadschef på Hypergene, med Ari Riabacke – forskare, författare och en av Sveriges mest anlitade föreläsare – som samtalspartner och ”proffstyckare” i varje avsnitt. En halvtimme om framtidens beslutsfattande, verksamhetsstyrning och ledarskap!

Boken som nämns i avsnittet heter "Beslut och beteenden - att räkna med människan" av Richard Thaler. Boken är mycket intressant för den som vill förstå beslutsfattande bättre.

Lyssna på avsnittet här eller där poddar finns, t.ex. iTunes, Spotify eller Acast. Kom ihåg att prenumerera på Konkurrenskraft så påminns du om när nya avsnitt finns att lyssna på! Nästa gång gästas vi av Ann Hellenius, CIO på Scandic, tidigare i samma roll på Stockholms stad, samt ledamot i regieringens Digitaliseringsrådet. Avsnittet släpps den 9 december.

 

personal-robin.jpg

Robin Askelöf

Chief Marketing Officer

+46 (0)707-98 00 60 Mejla Robin