Hypergene lanserar Konkurrenskraft - podden om framtidens beslutsfattande, verksamhetsstyrning och ledarskap

Nyhet: 2019-10-24

Nu lanseras den nya podden Konkurrenskraft, där frågor om framtidens beslutsfattande, verksamhetsstyrning och ledarskap diskuteras med spännande gäster. Podden ges ut av Hypergene och leds av företagets marknadschef, Robin Askelöf - dessutom med föreläsaren, beslutsdoktorn och framtidsspanaren Ari Riabacke som expert och ständig samtalspartner. Till varje avsnitt bjuds en spännande gäst in som bidrar med sina perspektiv och insikter.

Bild till webb - Cissi Elwin v2.jpg (4)

I premiäravsnittet pratar vi med Cissi Elwin, VD och chefredaktör för tidningen Chef. Bland de kommande gästerna finns bland annat Patrik Hofbauer, VD och koncernchef för Svenska Spel, Bino Catasús, professor vid Stockholms universitet, Ann Hellenius, CIO Scandic och ledamot i regeringens Digitaliseringsråd, samt Mats Lindgren, VD och grundare av Kairos Future.

”Alla företag och organisationer arbetar med hur de ska bli effektivare och prestera bättre, i praktiken hur de ska stärka sin konkurrenskraft. I det arbetet är beslutsfattande, verksamhetsstyrning och ledarskap avgörande faktorer för att lyckas. Med podden vill vi belysa frågorna från olika perspektiv och inspirera till utveckling", säger Robin Askelöf.

Podden tar avstamp i vårt seminarium under Almedalsveckan: ”Framtidens beslutsfattande, verksamhetsstyrning och ledarskap”. Seminariet blev det tredje mest trendande av alla 3725 evenemang på plats. Nu spinner vi vidare på frågorna som diskuterades, men i poddformat.

”Men även om tempot i Almdelen ingår i spelreglerna vill människor också höra resonemangen bakom det snabba tempot på scen. Därför kommer vi i podden Konkurrenskraft att utveckla och fördjupa oss i de frågor som väcker så stort intresse - i grunden hur man som beslutsfattare och ledare ska navigera i förändring samt förhålla sig till framtiden och ett överflöd av information", säger Robin Askelöf

Konkurrenskraft finns där poddar finns, t.ex. iTunes, Spotify, Acast, etc.

Urban Bucht

Urban Bucht

Presskontakt: Chief Executive Officer

+46 72 387 13 07 Mejla Urban