Liselotte Jansson ny styrelseordförande

Liselotte Jansson, tidigare VD på Sas Institute, har hittat sin nästa utmaning. Med ordförandeklubban i hand kliver hon in i Hypergene.

Tillväxtföretag lockar framgångsrika Liselotte Jansson från SAS Instiute Liselotte Jansson har hittat sin nästa utmaning. Med ordförandeklubban i hand kliver hon in i Hypergene – ett bolag i kraftig tillväxt som erbjuder marknaden en effektiv beslutsstödslösning. – Hypergene är ett ungt och fräscht företag som genomsyras av ett ödmjukt och modernt ledarskap, attraktiva lösningar och med mycket professionella medarbetare. Alla viktiga grundstenar finns på plats för att på allvar kunna utmana de stora jättarna i branschen, säger Liselotte Jansson.

Det är Per Hidenius, VD på Hypergene, som framsynt lyckats rekrytera Liselotte som erfaren resurs till företagets styrelse. Med på tåget följer också SAS Institutes marknadschef Susanne Wahlström Jonsson. Susanne kliver med sin mångåriga kompetens i branschen, in på Hypergenes sälj- och marknadssida. – Det räcker inte med bara en stark produkt för att bygga ett framgångsrikt företag utan det är minst lika viktigt att företaget vilar på en sund värdegrund. Hypergenes lösningar är starka och företagets VD har byggt och förvaltar värdegrunden föredömligt därför var det lätt att tacka ja till erbjudandet om ordförandeskapet. Det känns mycket spännande att i min nya roll få bidra och föra detta spännande tillväxtföretag framåt.

Urban Bucht

Urban Bucht

Presskontakt: Chief Executive Officer

+46 72 387 13 07 Mejla Urban