Ari Riabacke - doktor i beslutsfattande, föreläsare, författare och rådgivare

AVSNITT 42: I det här specialavsnittet är Ari Riabacke, doktor i beslutsfattande, tillbaka för ett samtal om insikter och spaningar från podden så här långt. Vi utgår från en AI-analys av de över 40 avsnitten som visar ett antal återkommande teman. Och det finns minst sagt mycket att hämta från de experter, futurister, föreläsare och företagsledare som varit med!

Ari Riabacke Special Till Hemsidan

Ämnen vi berör är att bland annat att ta sig an förändringar, teknikens inverkan på att vara människa, hållbara affärsmodeller, livslångt lärande och beslutsfattande.
 
Ari Riabacke är förutom doktor också en av Sveriges mest anlitade och uppskattade föreläsare, författare och rådgivare till chefer och ledningsgrupper. Ari var dessutom med från allra första början, när podden startade. Så det kändes minst sagt rätt att ha med honom i det här avsnittet!
 
Samtalet leds som vanligt av Robin Askelöf, CMO på Hypergene, som är på ständig jakt efter nya perspektiv på beslutsfattande, verksamhetsstyrning och ledarskap.

Lyssna på avsnittet här eller där poddar finns, t.ex. Podcaster, Spotify eller Acast. Kom ihåg att prenumerera på Konkurrenskraft så påminns du om när nya avsnitt finns att lyssna på!