Hypergene utses till Maratongasell

På Dagens Industris årliga gasellgala fick Hypergene utmärkelsen Årets Maratongasell. Att utses till Maratongasell innebär att Hypergene är det gasellföretag i Sverige som flest gånger har lyckats uppfylla de hårda kriterierna kring tillväxt och lönsamhet; sju gånger på åtta år.

2014-12-01 | På Dagens Industris årliga gasellgala fick Hypergene utmärkelsen Årets Maratongasell. Att utses till Maratongasell innebär att Hypergene är det gasellföretag i Sverige som flest gånger har lyckats uppfylla de hårda kriterierna kring tillväxt och lönsamhet; sju gånger på åtta år.

Priset delades ut av finansminister Magdalena Andersson och togs emot av VD Per Hidenius och styrelseordförande Liselotte Jansson.

”Det är ett intensivt och uthålligt arbete från många dedikerade medarbetare som ligger bakom utmärkelsen. Vi brinner för att göra skillnad för kundernas konkurrenskraft och har lyckats ta en stark position på marknaden. Alltför många organisationer misslyckas med att planera, exekvera och följa upp utifrån sin strategi och där kan vår produkt göra stor skillnad”, säger Per Hidenius.

Hittills har bara fem företag i Sverige utsetts till Maratongasell. Hypergene blir det sjätte företaget i DI-gasellens 15-åriga historia. Utmärkelsen kommer bara två veckor efter att Computer Sweden utsett Hypergene till ett av Sveriges hetaste och mest innovativa teknikbolag.

”Vi är oerhört stolta över utmärkelserna vi fått under 2014. Hypergene är på en spännande och växande marknad med mycket stor potential. Där är vår tekniska plattform och våra utvecklare av central betydelse, liksom våra konsulter och all den verksamhetskunskap som finns i organisationen. Vi ser fram emot att fortsätta utvecklas i en snabb takt och med ett ständigt fokus på att hjälpa våra kunder”, avslutar Per Hidenius.

Se filmen från prisutdelningen här.
Läs Dagens Industris uppföljande reportage om Hypergene här