Cissi Elwin - VD och chefredaktör för Chef

AVSNITT 1: I premiäravsnittet av Konkurrenskraft gästas vi av Cissi Elwin, VD och chefredaktör för Chef. I samtalet kommer vi in på chefskapets utveckling och utmaningar, beslutsfattande och betydelsen av digitalisering och teknik för chefer. Vi pratar också om framtiden och varför vi inte får glömma att ha kul.

Bild till webb - Cissi Elwin v2.jpg (4)

Samtalet leds av Robin Askelöf, CMO på Hypergene, med Ari Riabacke – forskare, författare och en av Sveriges mest anlitade föreläsare – som samtalspartner och ”proffstyckare” i varje avsnitt. En fullmatad halvtimme om framtidens beslutsfattande, verksamhetsstyrning och ledarskap!

Boken vi diskuterar i avsnittet heter ”The future book - 40 ways to future-proof your work and life” av Magnus Lindkvist, trendspanare, framtidsforskare och en av Sveriges mest internationellt kända föreläsare. Kan varmt rekommenderas!

Lyssna på avsnittet här eller där poddar finns, t.ex. iTunes, Spotify eller Acast. Kom ihåg att prenumerera på Konkurrenskraft så påminns du om när nya avsnitt finns att lyssna på! Nästa gång gästas vi av Patrik Hofbauer, VD och koncernchef för Svenska Spel. Avsnittet släpps den 11 november.

personal-robin.jpg

Robin Askelöf

Chief Marketing Officer

+46 (0)707-98 00 60 Mejla Robin