Tove Lifvendahl - politisk chefredaktör på Svenska Dagbladet

AVSNITT 25: Vi träffar Tove Lifvendahl, politisk chefredaktör på Svenska Dagbladet. Tove är välkänt namn i samhällsdebatten och har levt större delen av sitt liv med att analysera, tycka och tänka kring det som händer i omvärlden. Hon har bl.a. varit ordförande i Moderata ungdomsförbundet, kommunikationschef på Svenskt Näringsliv och haft roller på tankesmedjorna Timbro och Fores. Dessutom är hon en flitig författare.

Tove Lifvendahl Till Hemsidan

Vi kommer in på politiken, medierna och påverkan. För vilken roll har medierna i vårt beslutsfattande och borde chefer bli mer politiska? Det och mycket annat pratar vi om i ett spännande avsnitt.

Samtalet leds av Robin Askelöf, marknadschef på Hypergene, som med podden är på ständig jakt efter nya perspektiv på beslutsfattande, verksamhetsstyrning och ledarskap.
 
Avsnittets boktips är ”The Speed of Trust” av Stephen M.R. Covey. Den har hittills sålt i över 2 miljoner exemplar och tar upp ett väldigt viktigt område: hur man bygger, utvecklar och använder förtroende.

Lyssna på avsnittet här eller där poddar finns, t.ex. Podcaster, Spotify eller Acast. Kom ihåg att prenumerera på Konkurrenskraft så påminns du om när nya avsnitt finns att lyssna på - för vi har många spännande gäster på gång!