Kunskap och inspiration

Blogg

Här delar vi med oss av aktuella spaningar, råd och kunskap för att guida dig i din verksamhetsstyrning. 

Videos

I olika korta filmer kan du lära dig mer om hur din ekonomi- och verksamhetsstyrning kan förbättras med hjälp av Hypergene. Presentationerna är filmade från intervjuer och i anslutning till seminarier.

Kundcase

Våra kunder berättar om hur de förbättrat sina förutsättningar att planera, styra och följa upp sin verksamhet med stöd av Hypergene.

White papers

From Good to Great: xP&A Best Practices

Many organisations experience that rapid and accelerated change is the ’New Normal’.

5 råd till dig som ska investera i ett system för strategisk planering och uppföljning

Strategi som begrepp används i många sammanhang. Det kan vara strategin för att vinna ett politiskt val, en ”game plan” för att vinna en fotbollsmatch, strategin för att vinna en förhandling eller strategin för att stärka företagets konkurrenskraft. Målen och innehållet i strategierna är olika, men principerna är desamma. Man formulerar och genomför strategierna i syfte att uppnå eller vinna något.

Digitalisera verksamhetsstyrningen – här är 5 steg för att lyckas

AI, artificiell intelligens och maskininlärning integreras i allt fler verksamhetsområden och det är få som tvivlar på att det kommer vara datorn som i framtiden själv fattar många viktiga beslut, sannolikt också inom verksamhetsstyrningen.

Podd

I Konkurrenskraft blandas perspektiv och gäster - allt för att hitta nya vinklar på hur du som beslutsfattare kan bli bättre rustade inför framtiden.