Hypergene tecknar partneravtal med Lundatech

Nyhet: 2023-05-04

Hypergene väljer Lundatech som partner för att stärka sitt erbjudande inom integration och databearbetning.
Genom det nya partnerskapet börjar Hypergene använda Lundatechs integrationsplattform som en del i sitt erbjudande. Plattformen innebär att Hypergene kan börja leverera integrationer och databearbetning till sina kunder på ett nytt sätt.

”Arbetet med hur man integrerar och bearbetar data är under stark förändring. Kraven kring effektivare implementationer, ökad säkerhet och skalbar drift ökar dramatiskt, inte minst med anledning av att källsystemen numera finns i en mixad miljö av on-prem och cloud. Samarbetet med Lundatech är en del i vår strategi att kunna erbjuda våra kunder de allra bästa lösningarna", säger Urban Bucht, VD för Hypergene.

Lundatech är ett SaaS-bolag som med produkten Business Cloud gör det möjligt att erbjuda komplexa integrationslösningar som en kostnadseffektiv, säker och smart tjänst. För Hypergene kommer den nya delen av erbjudandet att kallas Hypergene Integration Platform.

”Vår passion på Lundatech är att förändra marknaden genom att standardisera och effektivisera integrationsprocesser. Vi är därför mycket stolta över att Hypergene har valt oss som partner att utveckla sitt erbjudande inom integration och bearbetning av data”, säger Staffan Hedbrandh, VD för Lundatech.

Hypergene är ett svenskt SaaS-bolag verksamma i norra Europa och en av de ledande aktörerna inom verksamhetsstyrning. De utvecklar och levererar molnbaserade lösningar för planering, uppföljning och analys till ca 500 kunder på flera marknader.