Christina Stielli - författare, föreläsare och organisationsutvecklare

AVSNITT 36: Vi träffar Christina Stielli som är författare, föreläsare och organisationsutvecklare. Hon har utsetts till Årets Talare flera gånger och är en av de mest eftersökta föreläsarna i landet. Dessutom syns hon flitigt i TV4 Nyhetsmorgon där hon precis som på scen inspirerar medarbetare och chefer att bli bättre på förändring och utveckling. Självledarskap, att utmana rädslor och psykologisk trygghet är viktiga pusselbitar, liksom kommunikation och reflektion.

Christina Stielli 1

Samtalet leds av Robin Askelöf, CMO på Hypergene, som med podden är på ständig jakt efter nya perspektiv på beslutsfattande, verksamhetsstyrning och ledarskap.

Avsnittets boktips är ”Vem snodde osten” av Spencer Johnsson som länge har toppat världens bestsellerlistor. Det är en till synes enkel berättelse om hur vi kan bli bättre på att hantera förändringar – både i arbetsliv och privat. Men boken innehåller många bra vinklar att reflektera över eller för den delen diskutera i teamet på jobbet. Spännande läsning utlovas.

Lyssna på avsnittet här eller där poddar finns, t.ex. Podcaster, Spotify eller Acast. Kom ihåg att prenumerera på Konkurrenskraft så påminns du om när nya avsnitt finns att lyssna på!