Urban Bucht ny Chief Sales Officer på Hypergene

Hypergene har rekryterat Urban Bucht som ny Chief Sales Officer. Han kommer senast från nShift (tidigare Unifaun) där han i motsvarande roll ansvarade för att leda och utveckla försäljningen i alla kanaler. Urban har lång erfarenhet av internationell försäljning, partnerhantering och konsultverksamhet inom mjukvarubolag.

Innan nShift arbetade han bland annat på Microsoft och på Snow Software som Global VP Partner & Alliances med ansvar för partners globalt samt som säljchef för Norden och Östra Europa.

”Vi är mycket glada att välkomna Urban till Hypergene. Urban ska utveckla säljarbetet vidare för att fortsätta vår tillväxtresa både på befintliga och nya marknader. Hans långa erfarenhet från komplex mjukvaruförsäljning, att utveckla team och bygga internationella säljorganisationer kommer vara mycket värdefull i vår fortsatta expansion. Dessutom ser jag mycket fram emot att arbeta med honom i ledningsgruppen.”, säger Peter Andersson, VD på Hypergene.

”Jag ser väldigt mycket fram emot att jobba på Hypergene med kunder och partners, det starka säljteamet och hela den övriga organisationen. Bolaget har en stark position med en väldigt bra produktportfölj och det ska bli spännande att få medverka i att växa bolaget vidare.”, säger Urban Bucht, Chief Sales Officer på Hypergene.

Urban tillträdde den 10 januari och nås på urban.bucht@hypergene.se och +46 72 387 13 07.

Urban Bucht

Urban Bucht

Chief Executive Officer

+46 72 387 13 07 Mejla Urban