Fabege väljer Hypergene för att stärka sin verksamhetsstyrning

Nyhet: 24-05-28

Fabege, ett av Sveriges största fastighetsbolag, har valt Hypergenes fastighetslösning för att effektivisera sin uppföljning och budgetprocess.

"Vi är mycket glada över att välkomna Fabege som kund hos Hypergene. Antalet kunder inom fastighetsbranschen ökar stadigt, och det är ett segment vi aktivt investerar i för framtiden. Vi ser fram emot att stödja Fabege på deras fortsatta resa," säger Urban Bucht, VD på Hypergene. 

Fabege är ett börsnoterat fastighetsbolag som fokuserar på att utveckla attraktiva och hållbara stadsdelar, främst inriktade på kommersiella fastigheter i Stockholmsregionen. Företaget äger cirka 100 fastigheter med ett sammanlagt hyresvärde på 3,9 miljarder kronor och ett bokfört värde på 78,1 miljarder kronor (per den 31 december 2023). 

Hypergene har, tillsammans med ett 50-tal kunder inom fastighetsbranschen, utvecklat applikationer speciellt anpassade för fastighetsbolag. Sedan tidigare samarbetar Hypergene med ledande aktörer inom sektorn, såsom Castellum, Akademiska Hus, SBB, AMF och Skandia Fastigheter. 

Urban Bucht

Urban Bucht

Presskontakt: Chief Executive Officer

+46 72 387 13 07 Mejla Urban