Alexandra Hagen - VD på White Arkitekter

AVSNITT 20: Vi träffar Alexandra Hagen, VD på White Arkitekter, den svenska arkitektbyrån som är en av Europas största med sina drygt 900 medarbetare. I samtalet kommer vi in på arkitektur, utformningen av det fysiska och det digitala rummet - och hur det påverkar besluten, framtiden och faktiskt hur vi lever våra liv.

Alexandra Hagen Till Hemsidan

Kanske har de här frågorna aldrig varit så aktuella som nu, när Covid-19 kastar om hur och var vi träffas. Dom offentliga miljöerna stänger ner, bostaden blir plötsligt något mycket mer än en plats att bo - och eventuellt får vi se helt andra principer för stadsplanering framöver.

Samtalet leds av Robin Askelöf, marknadschef på Hypergene, som med podden är på ständig jakt efter nya perspektiv på beslutsfattande, verksamhetsstyrning och ledarskap.
 
Avsnittets boktips är The Future Workplace Experience - 10 Rules for Mastering Disruption in Recruiting and Engaging Employees som är skriven av Jeanne C. Meister and Kevin J. Mulcahy. Där får du bland annat läsa om hur ny teknologi påverkar arbetsplatsen – och hur den kan bli både en möjliggörare och något som förändrar hur vi jobbar i grunden.

Lyssna på avsnittet här eller där poddar finns, t.ex. Podcaster, Spotify eller Acast. Kom ihåg att prenumerera på Konkurrenskraft så påminns du om när nya avsnitt finns att lyssna på - för vi har många spännande gäster på gång!