Claudia Olsson - företagsledare, framtidsanalytiker och digitaliseringsexpert

AVSNITT 35: Vi träffar Claudia Olsson som är företagsledare, framtidsanalytiker och digitaliseringsexpert. Men även rådgivare, föreläsare, sommarpratare och mycket mer. I avsnittet pratar vi om artificiell intelligens, ledarskap och visioner inom tech. Liksom om varför empati och medkänsla är färdigheter som bör tränas för att utvecklas.

Konkurrenskraft Claudia Olsson

Vi kommer också in en hel del på lärande för framtiden, något Claudia arbetar med globalt via sitt utbildningsföretag Stellar Capacity.

Samtalet leds av Robin Askelöf, CMO på Hypergene, som med podden är på ständig jakt efter nya perspektiv på beslutsfattande, verksamhetsstyrning och ledarskap.

Avsnittets boktips är ”Own the AI-revolution - Unlock Your Artificial Intelligence Strategy to Disrupt Your Competition” av Neil Sahota and Michael Ashley. I boken tar dom sig an hur företag kan förhålla sig till och kanske framförallt omfamna hela den transformation som AI är på väg att åstadkomma. Spännande läsning, med andra ord.

Lyssna på avsnittet här eller där poddar finns, t.ex. Podcaster, Spotify eller Acast. Kom ihåg att prenumerera på Konkurrenskraft så påminns du om när nya avsnitt finns att lyssna på!