Sara Öhrvall - Digitaliseringsexpert och i koncernledningen för SEB

AVSNITT 19: Vi träffar Sara Öhrvall, digitaliseringsexpert och i SEB:s koncernledning, som nu skrivit boken "Ditt framtida jag: hur ny teknik revolutionerar människan och gör oss starkare, smartare och vänligare". Sara är en av Sveriges främsta experter på digital utveckling och har länge varit drivande av digitaliseringsfrågor inom svenskt näringsliv. Hennes erfarenheter kommer från ledningspositioner i flera storbolag, styrelser och som rådgivare i flera branscher - liksom arbete i San Francisco, Tokyo, London, Singapore och Bryssel. Här finns saker att prata om, med andra ord.

Sara Öhrvall Till Webben

I samtalet kommer vi in på hur ny digital teknik kan komma att förändra människan i grunden; utveckla våra sinnen, få oss att tänka längre, orka mer och bli allt friskare. Vi pratar också om hur den höga förändringstakten och teknikutvecklingen påverkar chefer, styrelser och rentav politiker. Ett spännande samtal utlovas, kort sagt.

Samtalet leds av Robin Askelöf, marknadschef på Hypergene, som med podden är på ständig jakt efter nya perspektiv på beslutsfattande, verksamhetsstyrning och ledarskap. Avsnittets boktips är kort och gott den bok som Sara Öhrvall skrivit. Se titeln ovan.

Lyssna på avsnittet här eller där poddar finns, t.ex. Podcaster, Spotify eller Acast. Kom ihåg att prenumerera på Konkurrenskraft så påminns du om när nya avsnitt finns att lyssna på - för vi har många spännande gäster på gång! 

personal-robin.jpg

Robin Askelöf

Chief Marketing Officer

+46 (0)707-98 00 60 Mejla Robin