Skandia Fastigheter väljer Hypergene som molnbaserat systemstöd för planering, uppföljning och analys

Nyhet: 2020-09-17

Efter en upphandling och lyckad implementering står det nu klart att Hypergene är Skandia Fastigheters nya systemstöd för finansiell planering och uppföljning samt analys och rapportering. Totalt arbetar ca 100 användare i den nya, molnbaserade lösningen.

”Efter en upphandling med höga krav valde vi Hypergene. De har visat förståelse för vår verksamhet och behov genom hela processen, från upphandling till att lösningen är på plats och används i vår verksamhet. Nu arbetar vi gemensamt för att utveckla lösningen vidare i verksamheten”, säger Lena Rönnbäck, ekonomichef på Skandia Fastigheter.

”Vi är oerhört glada över möjligheten att få arbeta med Skandia Fastigheter. Det är en bransch där vi satsar, får många nya förtroenden och ser att vi kan göra stor skillnad. Det uppstår dessutom tydliga värden när vi nu har uppemot 20 kunder i branschen. Det bidrar till att produkten utvecklas utifrån kundernas behov, men ger också möjligheter till nätverk och erfarenhetsutbyte kunderna emellan”, säger Per Hidenius, VD på Hypergene.

Skandia Fastigheter är en del av Skandia. I portföljen finns kontor, köpcentrum, bostäder och samhällsfastigheter som är samlade i 122 fastigheter – eller 1,1 miljoner kvadratmeter – huvudsakligen i de tre storstadsregionerna. De har 150 medarbetare med målet att skapa, förvalta stadsmiljöer som lever länge och leverera en långsiktigt god avkastning till Skandias 1,4 miljoner ägare.

personal-robin.jpg

Robin Askelöf

Chief Marketing Officer

+46 (0)707-98 00 60 Mejla Robin