Affärsplanering och budgetering med Bodens Energi

I många branscher hör snabba förändringarna till vanligheterna, liksom behoven av att då kunna vara flexibel i sin styrning. Energisektorn är ett sådant exempel. De behöver därför enkelt och snabbt kunna få grepp om sin situation och anpassa både långsiktiga och kortsiktiga planer, mål och aktiviteter efter nya förutsättningar.

Det här insåg Bodens Energi och sökte därför efter ett verktyg som dynamiskt kunde stödja deras ekonomiska planering och arbetet med den strategiska planen.

Anmäl mig 24 04 16 SE Bodens Energi

I webinaret delar Bodens Energi med sig av sina erfarenheter och berättar om hur de hittat fram till en effektiv lösning med Hypergene. Du får ta del av hur de med systemstödet på plats smidigt kan:

  • Arbeta med både kort- och långsiktiga mål
  • Få en affärsplan med god överblick över såväl mål som alla de aktiviteter var och en bidrar med för att uppnå de strategiska målen.
  • Hantera den ekonomiska planeringen genom att självständigt kunna sätta upp arbetsflöden som bidrar till en effektiv budgetprocess
  • Få bättre koll genom KPI:er som bland annat kan visas på portalsidan, kopplas till affärsplanen och presenteras i månadsrapporter

Talare

Barbro Gunnari Heikki, ekonomichef, Bodens Energi AB
Erika Selinder, affärsansvarig, Hypergene

Tid & plats 

Tisdagen den 16 april kl. 08:30-09:15
Vid din dator – vi använder Zoom