Affärsplanering i projektbaserade verksamheter

Tänk om din projektbaserade verksamhet hade förmågan att sömlöst koppla ihop era operativa projekt- och resursplaneringsprocesser med er strategiska planering, finansiella planering och affärsplanering?

I detta inspelade webinar visar Hypergene och Deltek hur Delteks operativa projekt- och resursplaneringslösning People Planner kan fungera sömlöst tillsammans med Hypergenes Extended Planning and Analysis-lösning (xP&A).

Projektbaserade verksamheter använder olika verktyg för att stödja sin operativa projekt- och resursplanering - i värsta fall Microsoft Excel-kalkylark, men många organisationer har implementerat mer sofistikerade lösningar som en modul i ett projektorienterat affärssystem (ERP) eller en verksamhetsanpassad PPM- (Project Portfolio Management), PSA- (Professional Services Automation) eller resursplaneringslösning.

Det är dock vanligt att dessa processer och verktyg inte alls är integrerade med verksamhetens processer och verktyg för strategisk planering, finansiell planering och affärsplanering.

Hypergene har hjälpt flera av Nordens projektbaserade verksamheter implementera digital affärsplanering med direktintegrationer till källsystem som Unit4 ERP, Deltek Maconomy ERP, Visma PX ERP, Microsoft Dynamics ERP, och specialiserade personal- och resursplaneringslösningar som TimeEdit och Deltek People Planner. 

Webinaret hålls på engelska.