Så arbetar du effektivt med företagets risker – PwC Sverige och Hypergene i samarbete

Sällan har ett företags vardag präglats av så många risker att hantera, oavsett om vi pratar små, medelstora eller stora företag. Och nu finns nya möjligheter att få bättre koll och ökad effektivitet genom ett digitaliserat arbetssätt. Ta tillfället att lyssna på när Gey Widengren och Daniel Vamos Fecher från PwC Sverige berättar om hur det kan gå till i praktiken.

Bild på skärm med Hypergenes logotype.

Det är inte alltid helt lätt att veta vilka risker du står inför, vilka som kan ha stor påverkan på verksamheten eller när du behöver agera. Tillsammans med vår partner, PwC Sverige, erbjuder vi ett digitaliserat, effektivt och molnbaserat verktyg som gör det enkelt att få koll och samsyn internt på vilka risker ni har, vad ni kan göra för att motverka eller dra fördel av dessa, samt säkerställa att åtgärderna faktiskt blir gjorda. 

 

"De flesta företagen är medvetna om riskerna i verksamheten. Men många har svårt att identifiera vilka risker som påverkar verksamheten mest. PwC:s tjänst Riskanalys hjälper dig att genom en smart och digitaliserat process tydliggöra riskerna och hur du bör arbeta med dem. Vi ser dessutom att många kunder sätter stort värde i kombinationen av vår spetskompetens och ett vasst, digitalt verktyg som bygger en struktur för det egna arbetet”,  säger Gey Widengren, partner och riskexpert på PwC Sverige.

 

Trevlig lyssning!