Sömlös digital affärsplanering i projektbaserade verksamheter

Tänk om din projektbaserade verksamhet hade förmågan att sömlöst koppla ihop era operativa projekt- och resursplaneringsprocesser med er strategiska planering, finansiella planering och affärsplanering?

I detta webinar kommer Hypergene och Deltek visa hur Delteks operativa projekt- och resursplaneringslösning People Planner kan fungera sömlöst tillsammans med Hypergenes Extended Planning and Analysis-lösning (xP&A).

Notera att webinaret hålls på engelska.

Anmäl mig!

I ett 'New Normal' karaktäriserat av snabb och ökad förändringstakt är digitaliseringsinitiativ nyckeln till att säkerställa att din projektbaserade verksamhet fortsätter agera proaktivt och responsivt till förändring. 

Projektbaserade verksamheter använder olika verktyg för att stödja sin operativa projekt- och resursplanering - i värsta fall Microsoft Excel-kalkylark, men många organisationer har implementerat mer sofistikerade lösningar som en modul i ett projektorienterat affärssystem (ERP) eller en verksamhetsanpassad PPM- (Project Portfolio Management), PSA- (Professional Services Automation) eller resursplaneringslösning. Det är dock vanligt att dessa processer och verktyg inte alls är integrerade med verksamhetens processer och verktyg för strategisk planering, finansiell planering och affärsplanering. 

I detta webinar kommer Hypergene och vår partner Deltek visa hur projektbaserade verksamheter kan realisera fördelar och agil förmåga genom att implementera sömlös digital affärsplanering, från projekt- och resursplanering i Deltek People Planner, och hur det kopplas till Hypergenes projekt- och resursorienterade Extended Planning and Analysis-lösning (xP&A).

Hypergene har hjälpt flera av Nordens ledande projektbaserade verksamheter implementera sömlös digital affärsplanering med direktintegrationer till källsystem som Unit4 ERP, Deltek Maconomy ERP, Visma PX ERP, Microsoft Dynamics ERP, samt specialiserade personal- och resursplaneringslösningar som TimeEdit och Deltek People Planner. 

Hypergenes Stefan Kim och Erik Thelander har båda mer än 20 års erfarenhet av att hjälpa ledande europeiska tjänsteföretag arbeta smartare och implementera mer effektiva och ändamålsenliga affärsprocesser med hjälp av branschspecialiserade affärslösningar. På liknande sätt har Delteks Jenny Hedenborg mer än 11 års erfarenhet av att hjälpa ledande europeiska tjänsteföretag implementera mer effektiva och ändamålsenliga affärsprocesser med hjälp av det projektorienterade affärssystemet (ERP) Deltek Maconomy. 

OBS: Webinaret hålls på engelska. Vänligen använd en annan webbläsare än Internet Explorer när du anmäler dig.

Talare

Stefan Kim, Chief Sales Officer, Hypergene 
Erik Thelander, Chief Product Officer, Hypergene 
Jenny Hedenborg, Principal Solution Engineer, Deltek 

Tid och plats

21 september kl 08.30 - 09.15
Vid din dator – vi använder Zoom