Låt dig inspireras av tidigare webinar

Här hittar du ett urval av våra mest populära webinar som vi genomfört det senaste året. Bland annat finns en fullmatad genomgång av vår fastighetslösning, exempel på hur du kan effektivisera budget- och prognosprocessen samt en presentation av hur Hypergene tycker en effektiv verksamhetsstyrning bör se ut.

Man ler mot kameran.

Eftersom webinaren är förinspelade kan du inte ställa frågor via chatt-funktionen, så vänligen kontakta vår marknadskoordinator Linn Rehnström, så återkommer vi så snart vi kan. 

Effektivisera och utveckla era budget- och prognosprocesser med rätt systemlösning
Lägger ni för mycket tid på budget- och prognosprocesserna, med manuella sammanställningar, för många verksamhetssystem eller för den delen Excel? Det här är ett webinar för dig som är CFO, ekonomichef eller controller och har ett behov av att effektivisera och utveckla ert arbete. Förutom inspiration från andras lösningar bjuds du på konkreta tips och verktyg.

Digitalisera den kommunala verksamhetsstyrningen
Att digitalisera den kommunala verksamhetsstyrningen är ett viktigt steg för effektivisering av planering, uppföljning och analys. Men också något som många brottas med. I det här webinaret berättar vi om fem steg för att lyckas, inklusive olika kundexempel. Webinaret är för dig som är ekonomichef, controller eller digitaliseringsansvarig i en kommun. 

Få full effekt i verksamhetsstyrningen med Hypergenes beslutsstöd 
Har ni problem med att få de olika delarna av verksamhetsstyrningen att hänga ihop? Upplever du att ni saknar en tydlig koppling mellan planering, genomförande och uppföljning? I det här webinaret, som är för dig som är CFO, ekonomichef eller controller, berättar vi hur Hypergenes webbaserade och heltäckande lösning för planering, uppföljning och analys kan göra en stor skillnad för er verksamhetsstyrning.

 

 

Växel

Växel: +46 (0)40-661 10 00