Digitalisera affärsplanering, rapportering och riskhantering

Många kämpar med manuella och ineffektiva planeringsprocesser, där såväl affärsplanering som genomförande och rapportering tar onödig tid. Dessutom saknas den tydliga länken mellan strategi, mål och aktiviteter – liksom koll på riskhanteringen. Sammantaget tappar man kraft i sin styrning.

Anmäl mig! Personer framför skärm diskuterar verksamhetsstyrning.

INNEHÅLL

I Hypergenes molnbaserade verktyg hänger de här delarna ihop. Från ett ledningsperspektiv ges möjlighet att skapa förståelse och engagemang för affärsplanen och för medarbetarna är det enkelt att följa sina aktiviteter, återkoppla och visa resultat. Genom automatiserade flöden och behörighetsstyrning får rätt person rätt uppgift i rätt tid, vilket minimerar risken att något faller mellan stolarna eller hamnar i fel händer. Dessutom ges kraftfulla kopplingar till den ekonomiska planeringen med budget, prognos och löpande utfall.

I det här webinaret visar vi ett effektivt och kraftfullt sätt att arbeta, där vi utgår från konkreta exempel där kunder fått nya möjligheter att styra verksamheten och nå sina mål. 

Föreläsare

Jonas Leisvik, Produktexpert

Tid och plats 

Tid: 23 april kl 10.00 - 10.45
Plats: Vid din dator 

Varmt välkommen! 

Växel

Växel: +46 (0)40-661 10 00