Seminarium med Ari Riabacke om beslutsfattande, verksamhetsstyrning och digitalisering

Brottas du med digitalisering, en galopperande förändringstakt eller att få medarbetare att arbeta åt samma håll? Då är du inte ensam. Områdena hör till de mest återkommande när beslutsfattare och chefer rankar sina största utmaningar.

Anmäl dig

I det här frukostseminariet ger vi både inspiration och handfasta verktyg i hur du kan ta dig an frågor inom beslutsfattande och verksamhetsstyrning – idag och i framtiden. Till vår hjälp har vi Ari Riabacke: doktor i beslutsfattande, författare och en av Sveriges mest anlitade föreläsare inom dessa områden. 
 
Innehållet bygger på Hypergenes seminarium i Almedalen som blev ett av veckans mest välbesökta, liksom den podd – Konkurrenskraft - vi precis lanserat, båda med Ari Riabacke som deltagare. I seminariet delar vi med oss av slutsatser och insikter från intervjugäster som Cissi Elwin (VD/chefredaktör Chef), Patrik Hofbauer (VD/koncernchef Svenska Spel), Ann Hellenius (CIO Scandic, tidigare CIO Stockholms stad, medlem i regeringens digitaliseringsråd), Bino Catasús (professor Stockholms universitet) samt Mats Lindgren (VD/grundare Kairos Future). 

Exempel på områden vi berör i seminariet

  • Betydelsen av att arbeta med enkelhet och tydlighet när du leder förändring
  • Processer och principer för beslutsfattande
  • Hur vi bör förhålla oss till nyckeltal - fallgropar och framgångsfaktorer
  • Framgångsrikt digitaliseringsarbete i offentlig och privat sektor
  • Metoder för omvärldsbevakning och framtidsspaning

Du bjuds på kaffe, frukostmacka och insikter – kompletterat med en rad spaningar från Ari Riabacke. Dessutom tänker vi skicka med konkreta tips och verktyg som gör att du kommer längre i ditt utvecklingsarbete.

TID OCH DATUM

Den 4 december kl.07.30 - 09.15, frukost serveras från 07.30
Plats: konferenslokalerna i gatuplan på Fleminggatan 7, där Hypergene har sitt Stockholmskontor. Seminariet är kostnadsfritt. 

FÖRELÄSARE

Robin Askelöf, Marknadschef 
Ari Riabacke, doktor i beslutsfattande, författare och en av Sveriges mest anlitade föreläsare inom området

Varmt välkommen! 

Växel

Växel: +46 (0)40-661 10 00