Möt oss på Kvalitetsmässan

Vi finns på plats på Kvalitetsmässan den 12-14 november - årets största och viktigaste mötesplats för alla som arbetar med att utveckla offentlig verksamhet. Hälsa på i vår monter! Vi diskuterar gärna digitalisering och effektivisering av verksamhetsstyrning – och de bästa vägarna för att lyckas.

Logotype kvalitetsmässan

I MONTERN (B02:10):

Diskutera digitalisering och effektivisering av verksamhetsstyrning – vi delar med oss av erfarenheter och visar framgångsexempel.

Lär dig mer om hur du kan förbättra och förenkla såväl ekonomisk projektuppföljning som all typ av återkommande rapportering – inte minst kopplat till kvalitet och hållbarhet.

Träffa Hypergenes medarbetare: vårt mål är att leverera bättre effektivitet och kvalitet – och är genuint nyfikna på era utmaningar och behov.

MINGLA MED OSS:

Från kl 16.00 på mässans andra dag (13/11) bjuder vi som vanligt på bubbel och mingel – något som brukar bli mer än välfyllt. Varmt välkommen!

SEMINARIUM

Siffrornas magi – hur nyckeltal kan avgöra framgång

Arbetar du med många nyckeltal? Är det svårt att skapa engagemang och förståelse för siffrorna? I detta inspirerande seminarium delar professor Bino Catasús med sig av sina kunskaper och tankar kring värdet av siffror och nyckeltal inom verksamhetsstyrning. Efter föredraget sammanfattar Hypergene och ger tankar om nästa steg. För när rätt styrmodell och mått är definierade – hur kan vi effektivt arbeta med planering, uppföljning och analys för att få mer kraft i verksamheten? 

Bino Catasús, professor i redovisning och revision vid Stockholms universitet och sakkunnig på Nyckeltalsinstitutet.

13 nov, kl 13.50-14.50 i sal G3 
(Anmäl dig i samband med att du bokar konferensbiljett på Kvalitetsmässan.se)

BILJETT TILL FACKMÄSSAN

Vi bjuder dig gärna på en biljett till fackmässan (värde 490 kr). Använd koden ”UtsKval19”. Registrera dig här.

 

Växel

Växel: +46 (0)40-661 10 00