Digitalisera verksamhetsstyrningen – fem steg för att lyckas

Digitalisering av verksamhetsstyrning: ett viktigt steg för effektivisering av sin planering, uppföljning och analys. Men också något som många brottas med. I det här frukostseminariet berättar vi om fem steg för att lyckas, inklusive olika kundexempel.

Anmäl dig! Tre personer framför skärm på Hypergene.

Att digitalisera verksamhetsstyrningen är ett måste för att möta behoven av effektivitet, kvalitet och konkurrensförmåga. Men för många är digitaliseringsvågen en blandad upplevelse – trots investeringar upplevs effekterna utebli. Varför blir det så?

Som exempel är visserligen ekonomi- och personalinformation digital men finns i en rad olika system eller Excel-modeller med separata funktioner. Då kan ett viktigt steg vara att säkerställa automatiserade flöden, system som talar med varandra och kvalitetssäkrad data. Först då skapas effektivitet och möjligheten för beslutsfattare att fatta välgrundade beslut. I seminariet berättar vi mer om detta och andra steg som krävs för att stegvis lyckas med digitaliseringen av verksamhetsstyrningen. Vi delar även med oss av konkreta kundexempel.

TID OCH DATUM

Den 24 september kl.07.30 - 09.15, frukost serveras från 07.30

Plats: Fleminggatan 7, Stockholm

Föreläsare: Torbjörn Frank, affärsansvarig Hypergene och Robin Askelöf, marknadschef Hypergene

Varmt välkommen!

Växel

Växel: +46 (0)40-661 10 00