Webinar för lärosäten – rätt systemstöd för ansökan, budgetering och uppföljning av projekt

Lägger ni för mycket tid på processen med ansökningar av externa medel och uppföljning av forskningsprojekt? Är det svårt att få en snabb överblick av projekten på olika fakulteter och institutioner? Varmt välkommen till ett webinar för dig som arbetar med dessa processer och är nyfiken på hur ni med rätt systemstöd kan nå högre effektivitet.

Anmäl dig! Kvinna har möte på Hypergene.

Hypergene är ett komplett systemstöd för verksamhetsstyrning och används redan idag av många lärosäten, både i Sverige och Norge. Modulens stöd till projekt är framtagen i samarbete med våra lärosätesanvändare och skräddarsydd för att stödja hela processen, från ansökning av externa medel till budgetering och uppföljning. I Hypergene underlättas ansökningsarbetet med kalkylfunktionalitet för samfinansiering och indirekta kostnader. Projektuppföljning på projektledare, kontrakt och finansiär etc. ger användarna möjlighet att hitta avvikelser i ett tidigt skede.

Under webinaret visar vi hur stödet för hela processen ser ut; hur ansökningar skapas, kalkyler tas fram och till slut sammanställs i finansiärens egna mallar. Vi visar hur forskare  kan följa upp projektbudget mot utfallet, liksom hur projektledare och kontraktansvariga kan följa upp sina aktiviteter oberoende av organisatorisk tillhörighet.

FÖRELÄSARE

Peter Glans, Sales Executive

Peter Lindbäck, Beslutsstödskonsult

TID & ANMÄLAN

Tid: 8 maj kl 10.00-10.40
Plats: Vid din dator

Webinaren är kostnadsfria. Innehållet är anpassad för dig som inte har så mycket tidigare erfarenheter av Hypergene. Är du redan kund rekommenderar vi dig att titta på utbudet som erbjuds via www.hyperuser.se.

Om att delta i ett webinar

Inför webinaret får du en inloggningslänk till den mejladress du angett.

Välkommen!

 

 

Växel

Växel: +46 (0)40-661 10 00