Digitaliserad kommunal verksamhetsstyrning som det borde vara

”Ökad digitalisering är nyckeln till effektivisering” är ett vanligt förekommande uttryck inom offentlig förvaltning. Men vad betyder det i praktiken? Och var ska man som kommun börja?

Personer framför skärm diskuterar verksamhetsstyrning.

Med Hypergenes paketerade erbjudande till kommuner är du snabbt igång och kan börja arbeta med att förbättra verksamheten. Lösningen ger chefer i hela organisationen ett effektivt stöd för sin planering, uppföljning och analys. Med all verksamhetsinformation samlad på ett ställe kan välgrundade beslut tas utan att behöva fundera på om ett Exceldokument uppdaterats av rätt personer, eller om man har den senaste versionen av verksamhetsrapporten. Det sköter systemet, liksom mycket annat som skapar effektivitet inom processer som till exempel verksamhetsplanering, kvalitetsstyrning, budgetering och uppföljning.

I det här webinaret visar vi hur Hypergene fungerar i praktiken och vilka nyttor du får av lösningen via sitt enkla och intuitiva webbgränssnitt. Vi visar dessutom konkreta exempel från några av våra över 70 kommunkunder.

Föreläsare

Torbjörn Frank, Sales Manager Offentlig Sektor

TID & ANMÄLAN

Tid: 7 februari kl 10.00-10.40
Plats: Vid din dator

Webinaren är kostnadsfria. Innehållet är anpassad för dig som inte har så mycket tidigare erfarenheter av Hypergene. Är du redan kund rekommenderar vi dig att titta på utbudet som erbjuds via www.hyperuser.se. 

Om att delta i ett webinar

Inför webinaret kommer du få en inloggningslänk skickad till den mejladress du angett. 

Välkommen!

Växel

Växel: +46 (0)40-661 10 00