Ny och kraftfull lösning för personaldata ger bättre beslutsunderlag och nya analysmöjligheter

De flesta kommuner använder personalsystem som inte är gjorda för att chefer själva snabbt skall kunna få överblicka av - och möjlighet att analysera sin personaldata. Personalavdelningen får ofta ställa samman denna information, men över tiden blir det svårt att ge chefer rätt information och rätt beslutsunderlag. Det kan handla om hur sjukfrånvaron utvecklas över tid, hur jämställd medarbetarnas lön är eller hur personalkostnaderna utvecklas jämfört med budget.

Anmäl mig!

Innehåll och agenda

De flesta kommuner använder personalsystem som inte är gjorda för att chefer själva snabbt skall kunna få överblicka av -och möjlighet att analysera sin personaldata. Personalavdelningen får ofta ställa samman denna information, men över tiden blir det svårt att ge chefer rätt information och rätt beslutsunderlag. Det kan handla om hur sjukfrånvaron utvecklas över tid, hur jämställd medarbetarnas lön är eller hur personalkostnaderna utvecklas jämfört med budget.

Hypergene har ett stort antal kunder som redan använder vår lösning för kommuner. Nu kommer vi med en helt ny version av personalapplikationen – speciellt anpassad för kommuner – som öppnar ännu fler möjligheter för den som vill frigöra tid och bygga beslut på fakta och ge bättre analysmöjligheter. Applikationen kan användas fristående eller som en del av Hypergenes kommunlösning.

Under detta webinar går vi igenom den nya lösningen som ger chefer och beslutsfattare möjligheten att enkelt komma åt och analysera relevant data från personalsystemen – allt genom ett enda verktyg och gränssnitt, och dessutom helt rollbaserat.

Webinaret riktar sig till dig som arbetar som t.ex. HR-/personalchef eller HR-controller, både hos kommuner som inte har Hypergene sedan tidigare, och hos dem som redan har en lösning från oss på plats

Tid och plats

Tid: 27 juni kl. 11.00 - 11.40 

Plats: Framför din dator

Välkommen! 


Växel

Växel: +46 (0)40-661 10 00