Systemutvecklare

Är du en vass utvecklare med intresse för Business Intelligence? Vi söker nu fler talanger till vårt utvecklingsteam i Malmö!

TJÄNSTEN 

Som utvecklare hos oss är du en del av vårt produktutvecklingsteam. Utvecklingsavdelningens huvudmål är att utveckla marknadens bästa verktyg för att hjälpa företag och organisationer att styra och utveckla deras verksamhet på ett effektivt sätt. Vi söker både backend- och frontendutvecklare.

KVALIFIKATIONER 

Vi söker lösningsorienterade utvecklare som har erfarenhet av: 

  • Python
  • JavaScript
  • Databashantering(SQL Server)

Rätt attityd är i många fall viktigare än exakt vilka verktyg du kan och du kommer att jobba i ett team där vi hjälper varandra för att nå resultat. Därför listar vi inte sådant som Git, Webpack och Docker här.

HUR VI ARBETAR 

Vi har dagliga standups, vi granskar varandras kod, vi skriver automatiserade tester och vi har regelbundna releaser. Vi sätter stolthet i att leverera i tid och att arbeta som ett lag. Vi använder de bästa verktygen på marknaden. Vi utvecklar  Linux, OS X och Windows. Vi ändrar och justerar vårt arbetssätt kontinuerligt så att vi alltid jobbar på bästa sätt för att nå uppsatta mål. 


OM HYPERGENE  

På Hypergene får du möjlighet att arbeta i ett snabbväxande produktbolag med starkt driv. Vi utvecklar och levererar ett webbaserat beslutsstöd för verksamhetsstyrning – ett systemstöd för planering, uppföljning och analys som hjälper organisationer att nå sina mål, öka prestationen och bli mer effektiva. 

Företaget grundades år 2000 och har de senaste åren utsetts till DI Gasell åtta gånger - något som ledde till att vi 2014 utsågs till Årets Maratongasell. Vi har även blivit listade som ett av Sveriges hetaste och mest innovativa techbolag av Computer Sweden. 

KONTAKT 

Låter detta intressant? Skicka då din ansökan till work@hypergene.se. Frågor kring tjänsten besvaras av Jonas Leisvik (tel. 070-977 67 19). Rekryteringen sker löpande och rekryteringsansvarig är Clara Geite (tel. 070-024 05 45). 

 

 

Växel

Växel: +46 (0)40-661 10 00