Supporttekniker

På Hypergene får du möjlighet att arbeta i ett kundnära och snabbväxande techbolag med starkt driv.
Vi utvecklar och levererar ett webbaserat beslutsstöd för verksamhetsstyrning – ett systemstöd för planering, uppföljning och analys som hjälper organisationer att nå sina mål, öka prestationen och bli mer effektiva. Företaget grundades 2000 och har de senaste åren utsetts till DI Gasell åtta gånger - något som ledde till att vi 2014 utsågs till Årets Maratongasell. Vi har även blivit listade som ett av Sveriges hetaste och mest innovativa techbolag av Computer Sweden.

Glada medarbetare på Hypergene.

TJÄNSTEN

Som supporttekniker tillhör du vårt servicecenter som består av sju mycket tekniskt kunniga personer. Tillsammans är ni drivande för att öka kundnöjdheten och säkerställa att våra kunder får en snabb och effektiv support vid varje kontakt med servicedesk. Våra kunder som består av allt från kommuner till företag som TV4, Volkswagen, Svenska Spel och Viking Line.

ARBETSUPPGIFTER

Arbetet består till stor del av att hantera kundrelaterade ärenden vilket kan innebära felsökning av integrationer och regelverk, genomföra verifiering och dataavstämningar samt att arbeta med datamodellering. Du ansvarar även för att alla ärenden behandlas inom utsatt tid och att de ärenden som inte löses av 1st line allokeras till 2nd line eller 3rd line.

VI SÖKER DIG SOM

  • Intresserar dig för IT-system och komplexa applikationer
  • Har erfarenhet av databashantering och programmering i SQL samt en god teknisk förståelse för applikationsdrift i Windows-miljöer
  • Tidigare arbetat med teknisk kundsupport

KVALIFIKATIONER

Vi söker nu en lösningsorienterad person med stort tekniskt intresse och en god samarbetsförmåga.
Har du arbetat med kundsupport eller beslutsstödsverktyg tidigare är det ett plus men inte ett krav. Som person är du flexibel och har lätt för att ställa om dig till olika situationer som uppstår. För att trivas i rollen tror vi att du är kommunikativ, lyhörd och har en förmåga att underhålla och utveckla relationer.

kontakt

Låter detta intressant? Skicka då din ansökan till work@hypergene.se. Rekryteringen sker löpande och har du frågor kan du kontakta vår rekryteringsansvarige Rebecca Styf på 070-295 56 95.

 

 

 

Växel

Växel: +46 (0)40-661 10 00