Sales Development Representatives – för svenska och norska marknaden

Hypergene växer snabbt och har lyckats bli gasellföretag åtta gånger under de senaste tio åren. Men för att fortsätta växa i samma takt (eller kanske ännu snabbare) behöver vi en Sales Development Representative som hittar, utvecklar och levererar kvalificerade leads till säljavdelningen som sedan stänger affären. Vi söker medarbetare för både den svenska och norska marknaden.

Kvinna sitter framför dator.

Tjänsten

 • Som Sales Development Representative blir du en viktig spelare för att fortsätta driva Hypergenes tillväxt framåt. Det är du som hittar vår nästa kund.
 • Du får en inblick i hur stora bolag arbetar med viktiga processer inom planering, uppföljning och analys. Här ingår att jobba med frågeställningar relaterade till deras arbetssätt och strategi.
 • Du gillar att vara den första som har kontakt med våra potentiella kunder – oftast en ekonomichef, CFO eller liknande. Detta via bland annat mail, LinkedIn och telefon. Inom Sales Development-teamet tittar vi hela tiden på hur vi kan hitta nya vägar att vara intressanta och relevanta för dem. Du ska vara den som bygger relation och skapar intresse för hur Hypergene kan göra skillnad i deras arbete.
 • Du kommer att ingå i ett Sales Development-team på Marknadsavdelningen där fullt fokus ligger på att generera leads och bygga Hypergenes varumärke. Det innebär att du kommer jobba väldigt nära både sälj och marknad, och att du spelar en stor roll i att Hypergene når sina mål och fortsätter att utvecklas lika framgångsrikt som tidigare.
 • För att skapa en stadigt växande pipeline av leads använder vi oss av beprövade metoder, men drar oss inte för att utveckla egna lösningar och verktyg. Här har du stora möjligheter att påverka ditt arbete och vara en del i kreativa lösningar och kampanjer.
 • Till din hjälp har du olika systemverktyg samt definierade målgruppslistor (större organisationer inom både offentlig och privat sektor). Dessutom finns en stor mängd kompetens inom både sälj och marknad som drar nytta av dagligen.

Vi söker dig som

 • Har erfarenhet av att framgångsrik arbeta med telefon för att bygga relation och skapa intresse för en produkt eller tjänst.
 • Har grundläggande förståelse för företagsekonomi och organisationsstrukturer
 • Har ett intresse för hur verksamheter fungerar – både i privat och offentlig sektor
 • Kan uttrycka dig väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska
 • För den norska marknaden söker vi helst en norsktalande medarbetare som kommer att ingå i vårt Sales Development-team i Stockholm.

Kontakt

Låter detta intressant? Skicka då din ansökan till work@hypergene.se. Rekryteringen sker löpande och har du frågor kan du kontakta vår rekryteringsansvarige Rebecca Styf på 070-295 56 95.

 

 

Växel

Växel: +46 (0)40-661 10 00