Business Intelligence-konsult

På Hypergene får du möjlighet att arbeta i ett kundnära och snabbväxande mjukvarubolag med starkt driv. Vi utvecklar och levererar ett webbaserat beslutsstöd för verksamhetsstyrning – ett systemstöd för planering, uppföljning och analys som hjälper organisationer att nå sina mål, öka prestationen och bli mer effektiva. Företaget grundades 2000 och har de senaste åren utsetts till DI Gasell åtta gånger - något som ledde till att vi 2014 utsågs till Årets Maratongasell. Vi har även blivit listade som ett av Sveriges hetaste och mest innovativa techbolag av Computer Sweden.

Man ler mot kameran.

TJÄNSTEN

Som Business Intelligence-konsult blir du en del av vår leveransorganisation där du arbetar med vårt egenutvecklade beslutsstödsystem. Tillsammans med kunden skapar och implementerar du en lösning som ytterst gör kunderna effektivare och bättre rustade att nå sina mål. I praktiken kan det innebära att du i Hypergene tar fram verktyg, rapporter, analyser och nyckeltal som bidrar till kundernas verksamhetsstyrning. Arbetet bedrivs oftast i projektform där du, ihop med projektledare, utvecklare och lösningsarkitekter, realiserar och förbättrar implementationen av Hypergene. Du arbetar parallellt med olika kundprojekt och i olika konstellationer av medarbetare.

ARBETSUPPGIFTER

Som Business Intelligence-konsult har du en mycket varierande roll och uppgifterna skiljer sig från projekt till projekt. Arbetet kan innebära allt från att bygga integrationer och delta i förstudier och workshops till att arbeta med styrmodeller, datamodellering, sätta upp budget- och prognosprocesser och bygga rapporter. Under din första tid hos oss blir du tilldelad en mentor som stöttar dig i din utveckling. Vi tror på dig och din förmåga och redan från start får du ansvar i våra pågående projekt. I takt med att du får ökad kunskap om produkten kommer du även kunna axla rollen som lösningsarkitekt med helhetsansvar för den tekniska lösningen.

VI SÖKER DIG SOM

  • Är utbildad civilingenjör eller systemvetare
  • Har goda kunskaper inom databashantering och programmering i SQL
  • Kan uttrycka dig väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska
  • Har ett intresse för verksamhets- och ekonomistyrning

KVALIFIKATIONER

Har du tidigare arbetat med beslutsstödsystem eller verksamhetsstyrning är det ett plus men inte ett krav. Då Hypergene är en webbaserad applikation är det även positivt om du har erfarenhet av Python eller webbaserade lösningar. Som person är du självgående, ansvarstagande och resultatinriktad då du är med och driver dina egna projekt. Målet är att leverera faktiskt värde för kunden genom att se behov av förändringar, våga ifrågasätta rutiner och hela tiden komma med förslag på förbättringar. Genom ditt engagemang och driv bidrar du både till din egen och kundens utveckling.

KONTAKT

Låter detta intressant? Skicka då din ansökan till work@hypergene.se. Rekryteringen sker löpande och har du frågor kan du kontakta vår rekryteringsansvarige Rebecca Styf på 070-295 56 95.

Växel

Växel: +46 (0)40-661 10 00