Öka din kompetens kring Hypergene Beslutsstöd

Hyperuser community ger på olika sätt användare möjlighet till kontinuerlig kompetensutveckling.

För att öka kunskapen kring Hypergene Beslutsstöd och dess användning erbjuder Hyperuser community utbildningar på olika nivåer. Som medlem i Hyperuser hittar du mer information om kurser, kursdatum och priser på www.hyperuser.se. Kurserna hålls på vårt kontor på Kungsbroplan 1 i Stockholm och kursutbudet förändras och anpassas löpande efter behov. Kursplanen fastställs halvårsvis. Frågor om utbildningar och utbildningstillfällen besvaras av Carolina Dahlström via mejl carolina.dahlstrom@hypergene.se.

Hypergene Bas

Hypergene Bas ger dig bra överblick över Hypergene, dess olika komponenter samt hur integrationer – dimensioner – faktatabeller – mått – rapporter – behörigheter och användare hänger ihop. När kursen är klar kan du arbeta med användare och behörigheter samt utveckla och förädla enklare rapporter och analyser i Hypergene.

Hypergene Uppföljning & Analys

Du lär dig att bygga avancerade rapporter och analyser i Hypergene. Du får med dig många bra exempel som du kan använda dig av när du sedan själv bygger dina egna rapporter t.ex. hur du kan öka användarvänligheten.

Hypergene målstyrning

Du lär dig grunderna om vad Hypergene Verksamhetsplan är, hur den används och hur den administreras. Du kommer kunna sätta upp en verksamhetsplan från grunden samt kunna förklara och beskriva funktionerna.

Hypergene Administratör

Utbildningen ger dig ökad trygghet i de moment som du som administratör oftast hanterar, så som att hantera användare, behörigheter, styra vad olika användare ser i rapporter m.m. Du får även ökad förståelse för hur flödesadministrationen för budget/prognos fungerar.

Hypergene Datamodellering & Integrationer

På Hypergene Datamodellering & Integrationer lär du dig grunderna i dimensionsmodellering och hur du bygger en komplett integration där du tar data från verksamhetssystem till Hypergene beslutsstöd.

 

Växel

Växel: +46 (0)40-661 10 00

Kort om Hypergene

Hypergene är ett techbolag på marknaden för beslutsstöd – med en webbaserad produkt för planering, uppföljning och analys. Med vår hjälp kan kunder styra mot sina mål och nå en ny, högre nivå av prestation och effektivitet.

Produkten rymmer tre användarvänliga delar som används var för sig eller som en effektiv helhetslösning: Målstyrning, Budget och prognos samt Uppföljning och analys. Hypergene är ett svenskt företag med ca 150 medarbetare och vi söker ständigt nya medarbetare. Vi har utsetts till Årets Maratongasell av Dagens Industri och till ett av Sveriges mest innovativa techbolag av Computer Sweden.

Mer om oss

Kontakta oss

Växel: +46 (0)40 661 10 00
Mejl: förnamn.efternamn@hypergene.se

Servicedesk
Tel: +46 (0)40 661 10 80
Mejl: servicedesk@hypergene.se

Hyperuser.se
Användarnas egna forum

Om cookies

Kontakt