Digitalisering och effektivisering av verksamhetsstyrningen

Den 15 februari anordnar Hypergene, tillsammans med Business Sweden och vår norska partner Arribatec, ett seminarium om digitaliseringens möjligheter för verksamhetsstyrning.

Seminariet hålls på den svenska ambassadörens residens med ambassadör Axel Wernhoff som värd. Vi vänder oss till ekonomichefer och andra beslutsfattare i både privat och offentlig sektor.

Programmet i korthet:

  • Integrerad verksamhetsstyrning anno 2018 – från teori till digitala styrningsprocesser. I detta föredrag riktar Bo Hjort Christensen strålkastarljuset mot den tydliga trenden om att ökad digitaliseringen får konsekvenser för verksamhetsstyrningens styrsystem och styrprocesser. Bo är civilingenjör, civilekonom och högskolelektor vid BI Norwegian Business School’s institut för ledarskap och organisation. Dessutom är han väletablerad som skribent, rådgivare och föredragshållare.
  • Representanter från Högskolan i Oslo och Akershus berättar om deras lösning från Hypergene - men också om deras omfattande upphandling där Hypergene jämfördes med globala och lokala mjukvaruföretag inom beslutsstöd och verksamhetsstyrning.
  • Hypergene berättar om hur ett stort antal organisationer redan arbetar med deras lösning för att få ny kraft i sitt arbete.

Tid och anmälan:

15 februari klockan 14-16

Adress: Inkognitogaten 27 i Oslo

Anmälan görs till oslo@business-sweden.se

Vi avslutar med mingel med något gott att äta och dricka i residenset. Varmt välkomna!

Växel

Växel: +46 (0)40-661 10 00

Kort om Hypergene

Hypergene är ett techbolag på marknaden för beslutsstöd – med en webbaserad produkt för planering, uppföljning och analys. Med vår hjälp kan kunder styra mot sina mål och nå en ny, högre nivå av prestation och effektivitet.

Produkten rymmer tre användarvänliga delar som används var för sig eller som en effektiv helhetslösning: Målstyrning, Budget och prognos samt Uppföljning och analys. Hypergene är ett svenskt företag med ca 150 medarbetare och vi söker ständigt nya medarbetare. Vi har utsetts till Årets Maratongasell av Dagens Industri och till ett av Sveriges mest innovativa techbolag av Computer Sweden.

Mer om oss

Kontakta oss

Växel: +46 (0)40 661 10 00
Mejl: förnamn.efternamn@hypergene.se

Servicedesk
Tel: +46 (0)40 661 10 80
Mejl: servicedesk@hypergene.se

Hyperuser.se
Användarnas egna forum

Om cookies

Kontakt