Digitaliserad kommunal verksamhetsstyrning som det borde vara

– så kan Hypergene 17 Kommun hjälpa er att effektivisera verksamheten.

Anmäl dig

Det kommunala Sverige påverkas av samhällsutvecklingen på många plan – samtidigt som regering och riksdag pekar på ökad digitalisering som en nyckel till effektivisering. Utmaningarna är många och det finns flera undersökningar som visar att chefer inom såväl kommunledning som förvaltningar har stora utmaningar – både i att få rätt beslutsunderlag och att hinna med sina kärnuppdrag. 

Med Hypergenes 17, vårt paketerade erbjudande till kommuner, är du snabbt igång och kan effektivisera verksamhetsstyrning. Vår senaste versionen innebär enklare införande och förvaltning, smartare användning samt ännu fler funktioner för planering, uppföljning och analys. Helt nya rapporterings- och presentationsmöjligheter som förenklar och kvalitetssäkrar sammanställning och redovisning av exempelvis siffror, målsättningar, aktiviteter och verksamhetsutveckling.

Vi visar hur Hypergene fungerar i praktiken och vilka nyttor du får av lösningen via sitt enkla och intuitiva webbgränssnitt. Vi visar dessutom konkreta exempel från några av våra över 50 kommunkunder.

TID & ANMÄLAN

Tid: 14 februari kl 11-12
Plats: från din dator

Webinaren är kostnadsfria. Innehållet är anpassad för dig som inte har så mycket tidigare erfarenheter av Hypergene. Är du redan kund rekommenderar vi dig att titta på utbudet som erbjuds via www.hyperuser.se. 

 

Om att delta i ett webinar:
Är det första gången du deltar i ett webinar med programmet "GoToWebinar"? Klicka här för att ladda ner en PDF som beskriver hur du enkelt kommer igång.

Välkommen!
Växel

Växel: +46 (0)40-661 10 00

Kort om Hypergene

Hypergene är ett techbolag på marknaden för beslutsstöd – med en webbaserad produkt för planering, uppföljning och analys. Med vår hjälp kan kunder styra mot sina mål och nå en ny, högre nivå av prestation och effektivitet.

Produkten rymmer tre användarvänliga delar som används var för sig eller som en effektiv helhetslösning: Målstyrning, Budget och prognos samt Uppföljning och analys. Hypergene är ett svenskt företag med ca 150 medarbetare och vi söker ständigt nya medarbetare. Vi har utsetts till Årets Maratongasell av Dagens Industri och till ett av Sveriges mest innovativa techbolag av Computer Sweden.

Mer om oss

Kontakta oss

Växel: +46 (0)40 661 10 00
Mejl: förnamn.efternamn@hypergene.se

Servicedesk
Tel: +46 (0)40 661 10 80
Mejl: servicedesk@hypergene.se

Hyperuser.se
Användarnas egna forum

Om cookies

Kontakt