Beslutsstöd som det borde vara

Hypergene förändrar hur organisationer kan planera, styra och följa upp sin verksamhet – och därmed stärka sin konkurrenskraft.

Kort om Hypergene

Hypergene är en webbaserad produkt för planering, uppföljning och analys. Med vår hjälp kan organisationer styra mot sina mål och nå en ny, högre nivå av prestation och effektivitet. Nyckeln är en produkt som rymmer tre samverkande och användarvänliga delar: Målstyrning, Budget och Prognos samt Uppföljning och Analys. Varje del står starkt på egna meriter, tillsammans utgör de en effektiv helhetslösning för verksamhetsstyrning.

Kunderna kan i Hypergene effektivisera sina budget- och prognosprocesser, följa upp verksamheten genom avancerade analys- och rapporteringsmöjligheter samt arbeta med målstyrning på ett sätt som bryter ner övergripande planer till mål, nyckeltal och aktiviteter i hela organisationen.

Bland kunderna finns Viking Line, Göteborgs Stad, SSAB, TV4, Stockholms läns landsting, Keolis och Svenska Spel. Dessutom arbetar Hypergene med Sveriges alla länsstyrelser och drygt 50 av landets kommuner.

Hypergene grundades 2000, är i stark tillväxt och har utsetts till DI Gasell åtta gånger under de senaste nio åren - något som 2014 ledde till att Hypergene utsågs till Årets Maratongasell. Att utses till Maratongasell innebär att vi är det gasellföretag i Sverige som flest gånger har lyckats uppfylla de hårda kriterierna kring tillväxt och sunda finanser. Samma år utsåg Computer Sweden oss till ett av Sveriges hetaste och mest innovativa teknikbolag. Under hösten 2015 utsågs vi till nationell vinnare i European Business Awards 2015/2016

Hypergene har sitt huvudkontor i Malmö och finns även i Stockholm, Göteborg, Skövde och Kalmar med över 100 anställda som består av hela kedjan från produktutveckling till kundsupport

 

Växel

Växel: +46 (0)40-661 10 00

Kort om Hypergene

Hypergene är en webbaserad produkt för planering, uppföljning och analys. Med vår hjälp kan organisationer styra mot sina mål och nå en ny, högre nivå av prestation och effektivitet.

Produkten rymmer tre användarvänliga delar som används var för sig eller som en effektiv helhetslösning: Målstyrning, Budget och prognos samt Uppföljning och analys. Hypergene är ett svenskt företag med över 100 medarbetare som 2014 utsågs till Årets Maratongasell av Dagens Industri. Samma år utsåg Computer Sweden oss till ett av Sveriges mest innovativa teknikbolag.

Mer om oss

Kontakta oss

Växel: +46 (0)40 661 10 00
Mejl: förnamn.efternamn@hypergene.se

Servicedesk
Tel: +46 (0)40 661 10 80
Mejl: servicedesk@hypergene.se

Hyperuser.se
Användarnas egna forum

Om cookies

Kontakt