Staffan Hedbrandh, affärsansvarig, region väst

"Det är fantastiskt att få vara med i ett företag under en sådan tillväxtperiod som Hypergene har och att få jobba med så många trevliga kollegor som bidrar med sådan otrolig drivkraft."

Vilken är din bakgrund? 

Ett av mina första jobb var i en databutik där jag fick mitt intresse för kombinationen av teknik och affärer. Senare utbildade jag mig till dataingenjör och påbörjade min karriär inom mjukvarubranschen på ett företag som utvecklade ett webbaserat system inom distribution och logistik. Jag började som konsult men efter ägarbyte på samma företag gick jag över till partner- och säljansvarig. Då mina partners till stor del var affärssystemsleverantörer fick jag intresse för ERP och fortsatte resan som säljare till ett bolag som levererade system inom ERP, CRM och BI. 

 

Att få arbeta med en produkt som hanterar hela kedjan från målstyrning, finansiell planering samt uppföljning och analys ger mig stora utmaningar och jag utvecklas hela tiden.
Staffan Hedbrandh, affärsansvarig region väst

 

Vilken är din roll på Hypergene? 

Affärsansvarig region väst. 

Vad gör att du trivs i din roll på Hypergene? 

Förmånen att få träffa och analysera styrningen hos stora verksamheter och företag både i offentliga och privata sektorn. Där vi genom vår produkt kan påverka och förbättra deras verksamhetsstyrning. Att få arbeta med en produkt som hanterar hela kedjan från målstyrning, finansiell planering samt uppföljning och analys som ger mig stora utmaningar och jag utvecklas hela tiden. Jag gillar och vinna och vara bäst i det man gör och alla anställda på Hypergene har samma ambitioner vilket skapar en gemensam drivkraft med siktet mot samma mål. 

Hur hamnade du på Hypergene? 

Jag blev uppsökt av Hypergene där jag fick träffa försäljningschefen. Det var främst två saker som gjorde att jag blev övertygad. Det ena var produkten och dess syfte och att få driva affärsprocesser med en produkt som effektiviserar stora verksamheters styrning. Det andra var och är företagets drivkraft och den fas som de stod inför med tydliga ambitioner att växa, vilket Hypergene fortfarande gör i samma takt.  

Vad är det bästa med Hypergene?  

Produkten är en stor faktor för jag anser att vi har den bästa mjukvaran inom vårt område, Hypergene är en vinnare och vi står för världsklass. Det är fantastiskt att få vara med i ett företag under en sådan tillväxtperiod som Hypergene har och att få jobba med så många trevliga kollegor som bidrar med sådan otrolig drivkraft.

Växel

Växel: +46 (0)40-661 10 00

Kort om Hypergene

Hypergene är ett techbolag på marknaden för beslutsstöd – med en webbaserad produkt för planering, uppföljning och analys. Med vår hjälp kan kunder styra mot sina mål och nå en ny, högre nivå av prestation och effektivitet.

Produkten rymmer tre användarvänliga delar som används var för sig eller som en effektiv helhetslösning: Målstyrning, Budget och prognos samt Uppföljning och analys. Hypergene är ett svenskt företag med ca 150 medarbetare och vi söker ständigt nya medarbetare. Vi har utsetts till Årets Maratongasell av Dagens Industri och till ett av Sveriges mest innovativa techbolag av Computer Sweden.

Mer om oss

Kontakta oss

Växel: +46 (0)40 661 10 00
Mejl: förnamn.efternamn@hypergene.se

Servicedesk
Tel: +46 (0)40 661 10 80
Mejl: servicedesk@hypergene.se

Hyperuser.se
Användarnas egna forum

Om cookies

Kontakt