Rebecca Bodegård, teknisk beslutstödskonsult

"Jag kodar mycket i SQL samt bygger rapporter och strukturer i Hypergene. Sedan träffar jag även många kunder vilket är en viktig och rolig del i jobbet."

VAD HAR DU FÖR BAKGRUND? 

Jag har läst systemvetenskap med inriktning Enterprise Information Management vid Högskolan i Skövde, där jag tog en kandidatexamen i informationsystemsutveckling. Under utbildningen har jag dessutom arbetat som handledare i grundläggande programmering samt databassystem.

VAD HAR DU FÖR ROLL PÅ HYPERGENE?

Jag jobbar som teknisk beslutstödskonsult vilket betyder att jag anpassar Hypergene-produkten efter kundens behov.

HUR SER DIN ARBETSVARDAG UT?

Först och främst arbetar jag på vårt kontor i Skövde, vilket är lite mindre än t.ex. kontoren i Stockholm och Malmö. Det innebär att jag får resa en del i tjänsten, men vi arbetar även mycket med videomöten vilket gör att vi kan hålla kontakten med andra delar av företaget samt kunder utan att resa. I själva jobbet kodar jag mycket i SQL samt bygger rapporter och strukturer i Hypergene. Sedan träffar jag även många kunder vilket är en viktig och rolig del i jobbet – något som finns med direkt från start även som nyanställd från högskolan. På Hypergene får man från start vara med i kundprojekt där man både bidrar och utvecklas i snabb takt.

VAD TYCKER DU KÄNNETECKNAR FÖRETAGSKULTUREN PÅ HYPERGENE?

Hjälpsamheten mellan kollegorna. Det finns alltid någon som tar sig tid när man behöver hjälp. Det gör också att jag utvecklas snabbare och kan bidra ännu mer i kundprojekten.

VAD ÄR DET BÄSTA MED DITT JOBB?

Att jag både får hacka kod och träffa kunder.

}

Växel

Växel: +46 (0)40-661 10 00

Kort om Hypergene

Hypergene är ett techbolag på marknaden för beslutsstöd – med en webbaserad produkt för planering, uppföljning och analys. Med vår hjälp kan kunder styra mot sina mål och nå en ny, högre nivå av prestation och effektivitet.

Produkten rymmer tre användarvänliga delar som används var för sig eller som en effektiv helhetslösning: Målstyrning, Budget och prognos samt Uppföljning och analys. Hypergene är ett svenskt företag med ca 150 medarbetare och vi söker ständigt nya medarbetare. Vi har utsetts till Årets Maratongasell av Dagens Industri och till ett av Sveriges mest innovativa techbolag av Computer Sweden.

Mer om oss

Kontakta oss

Växel: +46 (0)40 661 10 00
Mejl: förnamn.efternamn@hypergene.se

Servicedesk
Tel: +46 (0)40 661 10 80
Mejl: servicedesk@hypergene.se

Hyperuser.se
Användarnas egna forum

Om cookies

Kontakt