Michael Berndtsson, teknisk beslutsstödskonsult

"Vi har en kultur där det är helt okej att inte kunna allt utan istället ta hjälp av en kollega som ställts inför samma utmaning tidigare."

VAD HAR DU FÖR BAKGRUND?

I grunden har jag en magisterexamen i företagsekonomi med inriktning på både redovisning och organisationsteori. Första jobbet efter studierna var inom ekonomisystemsbranschen och det var också då jag kom i kontakt med databasprogrammering och insåg att det var spännande. Sedan dess har jag jobbat både som konsult med att implementera ekonomisystem och som teamledare för konsulter och produktutveckling innan jag landade på Hypergene.

VAD HAR DU FÖR ROLL PÅ HYPERGENE?

Det varierar lite beroende på vilket projekt jag jobbar med, men det är främst som teknisk beslutsstödskonsult eller lösningsarkitekt. Som lösningsarkitekt utformar jag tillsammans med kunden den lösning som sedan både jag själv och mina kollegor bygger.

HUR SER DIN ARBETSVARDAG UT?

Det är en mix av projekt-/kundmöten och att utveckla själva lösningarna i Hypergene. Det senare kan då handla om både databasprogrammering och att strukturera och förstå kundernas data för att kunna presentera och analysera detta effektivt. Jag lägger även en del tid på att hjälpa mina kollegor i deras projekt. Dessutom försöker jag så ofta jag hinner hänga med våra säljare ut och träffa nya potentiella kunder vilket alltid är spännande och inspirerande.

VAD TYCKER DU KÄNNETECKNAR FÖRETAGSKULTUREN PÅ HYPERGENE?

En viktig del är hjälpsamhet och kamratskap. Vi har en kultur där det är helt okej att inte kunna allt utan istället ta hjälp av en kollega som ställts inför samma utmaning tidigare.

VAD ÄR DET BÄSTA MED DITT JOBB?

Jag skulle nog säga variationen. Det är kul att brottas med de utmaningar som våra olika typer av kunder för med sig. Men det är förstås minst lika kul att få vara med och se hur vår produkt ger kunder effektiva lösningar som verkligen används.

}

Växel

Växel: +46 (0)40-661 10 00

Kort om Hypergene

Hypergene är ett techbolag på marknaden för beslutsstöd – med en webbaserad produkt för planering, uppföljning och analys. Med vår hjälp kan kunder styra mot sina mål och nå en ny, högre nivå av prestation och effektivitet.

Produkten rymmer tre användarvänliga delar som används var för sig eller som en effektiv helhetslösning: Målstyrning, Budget och prognos samt Uppföljning och analys. Hypergene är ett svenskt företag med ca 150 medarbetare och vi söker ständigt nya medarbetare. Vi har utsetts till Årets Maratongasell av Dagens Industri och till ett av Sveriges mest innovativa techbolag av Computer Sweden.

Mer om oss

Kontakta oss

Växel: +46 (0)40 661 10 00
Mejl: förnamn.efternamn@hypergene.se

Servicedesk
Tel: +46 (0)40 661 10 80
Mejl: servicedesk@hypergene.se

Hyperuser.se
Användarnas egna forum

Om cookies

Kontakt