Jan Molin, teamledare och lösningsarkitekt

"Det finns en stark lojalitet och en fantastisk förmåga hos alla att vara tillgängliga för att hjälpa och stötta varandra."

Vad har du för bakgrund?

Istället för att studera på högskola eller universitet valde jag IHM Business School i Göteborg. Målet var att bli MCSD (Microsoft Certified Solution Developer) och det blev jag. Utbildningen sponsrades av ett företag som hette Alfaskop där jag fick anställning som systemutvecklare direkt efter skolan. Efter några år där och senare en sväng på XOR fick jag möjligheten att börja på Hypergene där jag nu varit i tolv år (!). 

Vad har du för roll på Hypergene?

Jag har många roller som det ser ut idag men beskriver här de tre största. Dels är jag en av två teamledare i region väst, dels är jag kundansvarig för flera fastighetsbolag, dels är jag lösningsarkitekt. Variationen och möjligheten att göra många olika saker på Hypergene gör jobbet extra kul.

Hur ser din arbetsvardag ut?

Som teamledare är närheten och att vara ett stöd till mina medarbetare viktigt. Därför går en del av dagen till att vara tillgänglig för kollegorna. Jag har dessutom mycket kundkontakt både som lösningsarkitekt och rollen som kundansvarig. Tiden som kvar går åt att utveckla och skräddarsy produkten utifrån kundernas önskemål och krav. 

Vad tycker du kännetecknar företagskulturen på Hypergene?

Det finns en stark lojalitet och en fantastisk förmåga hos alla att vara tillgängliga för att hjälpa och stötta varandra. Detta gäller även mot våra kunder där vi nog nästan är för tillgängliga ibland – vi är så måna om att de är nöjda och vill utvecklas vidare i vår lösning. 

Vad är det bästa med ditt jobb?

Kollegorna, variationen i vad jag lägger tiden på (uppdrag, kunders verksamheter, lösningar osv), möjligheterna att kunna påverka företaget – och såklart själva produkten. Helheten! Dessutom känner jag en stolthet över att ha varit en del av vår utvecklingsresa och en förväntan inför allt vi har framför oss.

}

Växel

Växel: +46 (0)40-661 10 00

Kort om Hypergene

Hypergene är ett techbolag på marknaden för beslutsstöd – med en webbaserad produkt för planering, uppföljning och analys. Med vår hjälp kan kunder styra mot sina mål och nå en ny, högre nivå av prestation och effektivitet.

Produkten rymmer tre användarvänliga delar som används var för sig eller som en effektiv helhetslösning: Målstyrning, Budget och prognos samt Uppföljning och analys. Hypergene är ett svenskt företag med ca 150 medarbetare och vi söker ständigt nya medarbetare. Vi har utsetts till Årets Maratongasell av Dagens Industri och till ett av Sveriges mest innovativa techbolag av Computer Sweden.

Mer om oss

Kontakta oss

Växel: +46 (0)40 661 10 00
Mejl: förnamn.efternamn@hypergene.se

Servicedesk
Tel: +46 (0)40 661 10 80
Mejl: servicedesk@hypergene.se

Hyperuser.se
Användarnas egna forum

Om cookies

Kontakt