David Lagerbielke, teamledare och projektledare

"Kulturen präglas av hjälpsamhet, att man har roligt tillsammans och inte minst en ödmjuk och prestigelös inställning till sitt jobb och varandra."

Vad har du för bakgrund?
Jag har en utbildning som civilingenjör med inriktning industriell ekonomi. Därefter har jag arbetat i fyra år med affärssystem på IFS som applikationskonsult, samt tre år som beslutstödskonsult med QlikView.

Vad har du för roll på Hypergene?
Teamledare och projektledare i leveransorganisationen.

Hur ser din arbetsvardag ut?
Det är väldigt varierat med en blandning av kundmöten kopplat till de projekt jag projektleder. Ett antal kundprojekt av lite större karaktär och ett antal uppdrag som handlar mer om förvaltningsansvar där det handlar om att stötta befintliga kunder i vardagens alla utmaningar. Sen finns jag förstås till hands för mitt team också.

Vad tycker du kännetecknar företagskulturen på Hypergene?
Generellt så tycker jag kulturen präglas av hjälpsamhet, att man har roligt tillsammans och inte minst en ödmjuk och prestigelös inställning till sitt jobb och varandra.

Vad är det bästa med ditt jobb?
Helt klart variationen i vardagen och att få arbeta med vår egen produkt som verkligen levererar stort värde hos kunderna. Dessutom trivs jag med alla trevliga kollegor och utmanande projekt!

Växel

+46 (0)40-661 10 00


Kontakt

Kort om Hypergene

Hypergene är en webbaserad produkt för planering, uppföljning och analys. Med vår hjälp kan organisationer styra mot sina mål och nå en ny, högre nivå av prestation och effektivitet.

Produkten rymmer tre användarvänliga delar som används var för sig eller som en effektiv helhetslösning: Målstyrning, Budget och prognos samt Uppföljning och analys. Hypergene är ett svenskt företag med över 100 medarbetare som 2014 utsågs till Årets Maratongasell av Dagens Industri. Samma år utsåg Computer Sweden oss till ett av Sveriges mest innovativa teknikbolag.

Mer om oss

Kontakta oss

Växel: +46 (0)40 661 10 00
Mejl: förnamn.efternamn@hypergene.se

Servicedesk
Tel: +46 (0)40 661 10 80
Mejl: servicedesk@hypergene.se

Hyperuser.se
Användarnas egna forum

Om cookies

Kontakt