Carl Segerlund, teknisk beslutsstödskonsult

"Det är ett hett företag där det händer mycket, jag får prova på många nya områden, lära mig nytt och utmana mig själv i arbetet."

Vilken är din bakgrund? 

Jag kommer närmast från Kungliga Tekniska högskolan där jag läste en civilingenjörsutbildning i Design och produktframtagning med en master i Produktinnovation. Utbildningen hade en bra mix av utveckling och management. Utöver det har jag läst till kurser i programmering av eget intresse.

Företaget är i stark tillväxt vilket gör att man snabbt får ta ansvar och risken att man fastnar i samma spår känns liten.
Carl Segerlund, teknisk beslutsstödskonsult

Vilken är din roll på Hypergene? 

Jag är anställd som teknisk beslutsstödskonsult och har just nu fokus på mål och styrning.

Vad gör att du trivs i din roll på Hypergene?  

Det är ett hett företag där det händer mycket, jag får prova på många nya områden, lära mig nytt och utmana mig själv i arbetet. Det är också fantastiskt kul med den uppskattningen som visas både från kunder och medarbetare.

Hur hamnade du på Hypergene?  

Intresset för analys och programmering kom genom utbildningen där jag fastnade för möjligheten att kunna bygga något från enkla textrader. Branschen fann jag genom min fru som också jobbar inom BI. Det är en intressant bransch i stark frammarsch där programmeringen har en väldigt tydlig nytta. Jobbet hittade jag via en annons på en jobbsajt.

Vad är det bästa med Hypergene? 

Företaget är i stark tillväxt vilket gör att man snabbt får ta ansvar och risken att man fastnar i samma spår känns liten. Jag får jobba som specialist på ett produktbolag med en bra och flexibel produkt som ger mycket utrymme och jag upplever att kommunikationsvägarna är väldigt korta och det är enkelt att gå förbi och prata med t.ex. produktchefen om man har en tanke man vill bolla. Sen bidrar självklart alla kollegor till en härlig atmosfär att jobba i, det är högt i tak och lätt att fråga om hjälp om man kör fast eller vill diskutera något.

}

Växel

Växel: +46 (0)40-661 10 00

Kort om Hypergene

Hypergene är ett techbolag på marknaden för beslutsstöd – med en webbaserad produkt för planering, uppföljning och analys. Med vår hjälp kan kunder styra mot sina mål och nå en ny, högre nivå av prestation och effektivitet.

Produkten rymmer tre användarvänliga delar som används var för sig eller som en effektiv helhetslösning: Målstyrning, Budget och prognos samt Uppföljning och analys. Hypergene är ett svenskt företag med ca 150 medarbetare och vi söker ständigt nya medarbetare. Vi har utsetts till Årets Maratongasell av Dagens Industri och till ett av Sveriges mest innovativa techbolag av Computer Sweden.

Mer om oss

Kontakta oss

Växel: +46 (0)40 661 10 00
Mejl: förnamn.efternamn@hypergene.se

Servicedesk
Tel: +46 (0)40 661 10 80
Mejl: servicedesk@hypergene.se

Hyperuser.se
Användarnas egna forum

Om cookies

Kontakt