Medarbetare som tagit beslutet!

Vi frågade några medarbetare om deras bakgrund och varför de jobbar just här. De har olika roller och erfarenheter i bagaget, så här finns många infallsvinklar på vad det innebär att vara en del av oss!

Jan Molin, teamledare och lösningsarkitekt

"Det finns en stark lojalitet och en fantastisk förmåga hos alla att vara tillgängliga för att hjälpa och stötta varandra. Detta gäller även mot våra kunder."
Läs mer


David Lagerbielke, teamledare och projektledare

"Kulturen präglas av hjälpsamhet, att man har roligt tillsammans och inte minst en ödmjuk och prestigelös inställning till sitt jobb och varandra."
Läs mer


Rebecca Bodegård, teknisk beslutstödskonsult

"Jag kodar mycket i SQL samt bygger rapporter och strukturer i Hypergene. Sedan träffar jag även många kunder vilket är en viktig och rolig del i jobbet."
Läs mer


Jacob Damberg, teknisk beslutsstödskonsult

"Det kan låta lite klyschigt men ingen dag är den andra lik. Rollen som konsult testar ständigt ens förmåga att tänka om och gå nya vägar."
Läs mer


Carl Segerlund, teknisk beslutsstödskonsult

"Det är ett hett företag där det händer mycket, jag får prova på många nya områden, lära mig nytt och utmana mig själv i arbetet."
Läs mer


Carina Ingesson, beslutsstödskonsult

"Arbetet är ständigt utvecklande och jag får prata med många trevliga kunder och kollegor varje dag."
Läs mer


Staffan Hedbrandh, affärsansvarig, region väst

"Att få arbeta med en produkt som hanterar hela kedjan från målstyrning, finansiell planering samt uppföljning och analys ger mig stora utmaningar och jag utvecklas hela tiden."
Läs mer


Michael Berndtsson, teknisk beslutsstödskonsult

"Vi har en kultur där det är helt okej att inte kunna allt utan istället ta hjälp av en kollega som ställts inför samma utmaning tidigare."
Läs mer


Lotta Nilsson, konsult och applikationsspecialist

"Mina arbetsuppgifter växlar mellan ren utveckling, projektledning och som verksamhetskonsult inom ramen för vår produkt och mina fokusområden."
Läs mer


Peter Lindbäck, konsult

"Arbetskollegorna präglar vardagen, och de hör till det bästa med jobbet. Sen är det minst lika viktigt med känslan av att göra skillnad för kundernas verksamhet samt variationen av kunder och verksamheter."
Läs mer


Växel

Växel: +46 (0)40-661 10 00

Kort om Hypergene

Hypergene är ett techbolag på marknaden för beslutsstöd – med en webbaserad produkt för planering, uppföljning och analys. Med vår hjälp kan kunder styra mot sina mål och nå en ny, högre nivå av prestation och effektivitet.

Produkten rymmer tre användarvänliga delar som används var för sig eller som en effektiv helhetslösning: Målstyrning, Budget och prognos samt Uppföljning och analys. Hypergene är ett svenskt företag med ca 150 medarbetare och vi söker ständigt nya medarbetare. Vi har utsetts till Årets Maratongasell av Dagens Industri och till ett av Sveriges mest innovativa techbolag av Computer Sweden.

Mer om oss

Kontakta oss

Växel: +46 (0)40 661 10 00
Mejl: förnamn.efternamn@hypergene.se

Servicedesk
Tel: +46 (0)40 661 10 80
Mejl: servicedesk@hypergene.se

Hyperuser.se
Användarnas egna forum

Om cookies

Kontakt