Vikarierande Marknadskoordinator

Nu söker vi en vikarierande Marknadskoordinator till vårt kontor i Stockholm.

TJÄNSTEN

Som Marknadskoordinator kommer du att delta aktivt i företagets marknadsföring. Du kommer att tillhöra en grupp på 7 personer och rapportera till marknadschefen. Arbetsdagarna präglas av varierande arbetsuppgifter och tjänsten passar dig som är intresserad av både digital och traditionell marknadsföring. Förutom ta ansvar som webbredaktör ser vi att du ska koordinera större antalet av företagets events av både mindre och större karaktär, skriva texter för webben och göra marknadsmaterial. I den del av rollen som avser evenemangsansvar ingår att praktiskt planera och hålla i såväl egna seminarier/webinars som större externa events. Det innebär stor variation: från att boka lokaler och mat till att ta fram inbjudningar och planera deltagandet på större mässor under året. Driv, sinne för detaljer och förmåga att ta helhetsansvar är viktiga, så projektledaregenskaper är något vi söker hos dig. Samtidigt kommer du att ha högst kreativa inslag i diverse arbetsuppgifter.

Din Profil

Du har tidigare erfarenhet av arbete i Officepaketet, framför allt Word, Excel och Powerpoint. Du bör ha goda kunskaper inom Adobepaketet och erfarenhet av att jobba i ett CMS-verktyg. Dessutom vana att arbeta på engelska även om svenska är det vanligast förekommande språket i vardagen. Som person är du framåt, serviceinriktad, prestigelös och har lätt för att lära. Du är social, positiv, orädd och driven. Tjänsten erbjuder möjligheter till personlig utveckling. Verktyg/program som vi tror att du redan kan är Indesign, Powerpoint och Photoshop. Kunskaper inom Umbraco, Episerver eller liknande publiceringsverktyg är meriterande. Vi ser att du har ca 2-3 års arbetslivserfarenhet av liknade roll. Som person är du framåt, serviceinriktad, prestigelös och har lätt för att lära. Du är social, positiv, flexibel, orädd och driven. Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning inom kommunikation, marknadsföring eller journalistik.

Övrigt

Vikariatet är på heltid med önskan om start den 1 september tom 31 oktober 2018 (15 månader) med eventuell förlängning eller anställning därefter.

KONTAKT

Låter detta intressant? Skicka då din ansökan till Jessica Grip på Inhouse: jessica.grip@inhouse.se. För eventuella frågor vänligen ring 08-522 233 10.

Växel

+46 (0)40-661 10 00


Kontakt

Kort om Hypergene

Hypergene är en webbaserad produkt för planering, uppföljning och analys. Med vår hjälp kan organisationer styra mot sina mål och nå en ny, högre nivå av prestation och effektivitet.

Produkten rymmer tre användarvänliga delar som används var för sig eller som en effektiv helhetslösning: Målstyrning, Budget och prognos samt Uppföljning och analys. Hypergene är ett svenskt företag med över 100 medarbetare som 2014 utsågs till Årets Maratongasell av Dagens Industri. Samma år utsåg Computer Sweden oss till ett av Sveriges mest innovativa teknikbolag.

Mer om oss

Kontakta oss

Växel: +46 (0)40 661 10 00
Mejl: förnamn.efternamn@hypergene.se

Servicedesk
Tel: +46 (0)40 661 10 80
Mejl: servicedesk@hypergene.se

Hyperuser.se
Användarnas egna forum

Om cookies

Kontakt